Haberler

Van Gölü'nde Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları

Güncelleme:

Van'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Haftası kutlamaları kapsamında Tatvan Liman Başkanlığı ile İMEAK Deniz Ticaret Odası iş birliğinde ücretsiz Van Gölü turu düzenlendi. Törene Edremit Kaymakamı, Tarım ve Orman İl Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü, sahil güvenlik personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikler kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı ve halk oyunları gösterisi yapıldı.

VAN'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Haftası kutlamaları kapsamında vatandaşlar için tekne ile ücretsiz Van Gölü turu düzenlendi.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında Tatvan Liman Başkanlığı ile İMEAK Deniz Ticaret Odası iş birliğinde Edremit Marinasında tören düzenlendi. Törene Edremit Kaymakamı Yücel Erdem, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Görentaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, Edremit Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Taner Cavaklı, Tatvan Liman Başkanı Abdurrahman Aki, İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Van Temsilcisi Nevzat Aydın, polis ve sahil güvenlik personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından Tatvan Liman Başkanı Abdurrahman Aki, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmanın ardından Van Gölü açıklarına şehitler için çelenk bırakıldı. Etkinlikler kapsamında vatandaşlara ücretsiz Van Gölü turu düzenlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kabotaj Bayramı Denizcilik Van Gölü Güncel Tören Van

Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı birçok ilde hissedildi

Kahramanmaraş'ta şiddetli deprem! Sarsıntı birçok ilde hissedildi

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi: Dört yıl daha devam etme gücü kalmamıştır

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu

Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu! İşte o isimler

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası: Milyonlarca dolarlık alacağımı sildirtti

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası

title