Haberler

Vali Tutulmaz, Şirvan'da İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şirvan ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şirvan ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şirvan Kaymakamlığı ziyaretinde Kaymakam Haktan Gökçekuyu'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz, daha sonra Şirvan Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Bir süre önce tamamlan yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Tutulmaz, Belediye Başkanı Necat Cellek'le görüşerek, belediyenin hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Tutulmaz, daha sonra ilçenin kanaat önderleri, köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle Şirvan Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

Toplantıda, ilçede yaşanan sorunlar ve çözüm yöntemleri ele alındı.

Tutulmaz, burada yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da yapılacak olan referanduma değinerek, referandum sürecinin sağlıklı ve huzur içinde sonuçlanması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

Vali Tutulmaz, "Hiçbir terör örgütünün bu süreci sabote etmesine, propaganda yapmasına asla izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımız, kendi hür iradeleri ile vicdani kanaatleri doğrultusunda oylarını özgürce kullanabilirler." dedi.

30 yıldır bölgede devam eden terörün yarattığı tahribat ve beraberinde getirdiği olumsuzlukların en çok bölge halkını etkilediğine dikkat çeken Tutulmaz, şunları söyledi:

"Terörün her türlüsüyle kararlıkla mücadelemiz artarak devam ediyor. Artık terörle bir yere varılamayacağını hep birlikte gördük. Terörle mücadele, bölge halkının da desteği ile devam ediyor. Terör örgütüne büyük bir darbe vuruldu. Terör, her geçen gün eriyor. Türkiye tarih boyunca tüm Müslüman toplumlara örnek olan güçlü bir ülkedir. Ortadoğu'da güçlü bir Türkiye, batılı emperyal güçlerin işine gelmiyor. Bu bakımdan DEAŞ, PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütleri ülkemize saldırıyor. Ancak tüm bu hain örgütlere ve onlara kol kanat geren güçlere karşı mücadelemiz, milletimizin desteği, iradesi ile devam edecektir. Yeter ki kenetlenelim, birlik ve beraberliğimizi koruyalım."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Tutulmaz Necat Cellek Şirvan Siirt

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Seçil Erzan davada yalnız kaldı! Kararın ardından gözyaşlarına boğuldu

Kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });