Haberler

Urla'da çıkan anız yangını kontrol altına alındı

Güncelleme:

İzmir'in Urla ilçesinde çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri tarafından 2,5 saatte kontrol altına alındı. Alevlerin ev ve park halindeki araçlar ile bir akaryakıt istasyonuna yaklaşması korku yarattı.

İZMİR'in Urla ilçesinde çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri tarafından 2,5 saatte kontrol altına alındı. Alevlerin, ev ve park halindeki araçlar ile bir akaryakıt istasyonuna 200 metre kadar yaklaştığı öğrenildi.

Yenikent Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin (AVM) karşındaki arazide, saat 14.15 sıralarında çıkan anız yangını, rüzgarın da etkisiyle yayıldı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Büyükşehir ve Urla itfaiye gruplarına ait çok sayıda arazöz sevk edildi. Alevlerin ev ve park halindeki araçlar ile bir akaryakıt istasyonuna 200 metre kadar yaklaşması ise korku yarattı. Yangının başladığı yerden İzmir yönüne giden yol da trafik tedbir amacıyla geçici olarak kapatıldı. Yangın, ekiplerin yoğun çalışmasıyla 2,5 saatte kontrol altına aldı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Güncel Yaşam İzmir Urla

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title