Haberler

Urfa Yakaladığı Fırsatı Değerlendirmek İstiyor

Güncelleme:

2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük başkanlığında toplantı gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'da 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Vali Küçük başkanlığında toplandı.

Toplantıda sanayileşme konusunda Şanlıurfa'nın yakaladığı tarihi fırsatın çok iyi değerlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

İkinci organize sanayi bölgesi hakkında farklı gündem maddeleriyle ilgili gerçekleştirilen toplantıya başkanlık eden Vali İzzettin Küçük'ün yanı sıra; Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman ve Uğur Sezer, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oktay Yaşar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Şusiad Başkanı Fethi Baytekin ve müteşebbis heyeti üyeleri katıldı.

Toplantıda, sanayileşme konusunda Şanlıurfa'nın yakaladığı tarihi fırsatın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Vali Küçük: "Hızlı ve kararlı olmalıyız. Yakalanan bu tarihi fırsatı çok iyi değerlendirerek yatırımcının önünü açmalıyız. Sırada bekleyen müracaatlar hayata geçirilince Şanlıurfa'nın istihdam konusunda sıkıntısı kalmayacaktır" dedi.

Özellikle yer tahsisi yapılmasına karşın henüz inşaat ruhsatı almamış olan yatırımcıların bir an önce harekete geçirilmesi gerektiğini belirten Vali Küçük; inşa çalışmalarının bitirilip üretime geçilmesi gerektiğini kaydetti.

Toplantıda ayrıca; özel mülkiyete ait olan taşınmazların satın alınması, OSB'deki personel hareketleri ve yol-çevre düzenleme konuları görüşüldü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Sabri Ertekin Oktay Yaşar Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title