Haberler

Ünlü Saat Markası Jaeger-LeCoultre

Eşsiz Bir Mücevher Saat Koleksiyonuyla Kutluyor.

Sponsoru Olduğu 68'inci Venedik Film Festivali'nde Sahne Alan Sanatların Tutku Dolu Karşılaşmasını Eşsiz Bir Mücevher Saat Koleksiyonuyla Kutluyor...

Eşsiz ve komplike saat tasarımlarıyla İsviçre saat sektörünün öncü markası olan Jaeger-LeCoultre, Biennale di Venezia tarafından düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivali'nin resmi sponsorluğunu 7 yıldan bu yana üstleniyor.

31 Ağustos - 10 Eylül 2011 tarihleri arasında 68'incisi yapılan ünlü Venedik Film Festivali'nin bu sene de sponsoru olan marka, olağanüstü saat kreasyonlarını festival kapsamında tanıttı.

Venedik'in ev sahipliğini yaptığı eşsiz kültür ve sanat atmosferinden esinlenen Jaeger-LeCoultre, en güzel mücevher saatlerini yıldızların beğenisine sundu. Tanıtımı yapılan eşsiz kol saatlerinin her biri, zamanla kendine özgü bir diyaloğa giriyor ve sanatların tutku dolu karşılaşmasını simgeliyor.

Reverso Squadra Art Ice

Pırlanta ve safirlerden oluşan deseniyle kıvılcımlar saçan yeni Reverso Squadra Art Ice, güzelliğin ışıltılı sırrını taşıyor. Çevrilebilir saat kadranıyla, Jaeger-LeCoultre'nin kült modeli Reverso'nun tüm ayırt edici özelliklere sahip olan yeni model, aynı zamanda kendine has, sofistike bir tarzı da somutlaştırıyor: 1.300 pırlanta ve 1.755 safirin benzersiz parıltısıyla bezenen bu çağdaş sanat eseri, zamana şehvetle dokunuyor.

Grande Reverso Ultra Thin Neva

Jaeger-LeCoultre, eşsiz saat tasarımı Reverso'nun 80'inci yıl dönümü vesilesiyle, kült modelin yeni bir yorumuyla karşımızda. Reverso'nun özgün kişiliğiyle uyum içinde olan yeni feminen modelin özünde, gelenek ve asaletin evliliği ile stil ve zerafetin ittifakı yatıyor.

Grande Reverso UltraThin Neva'nın kasasıyla kusursuz ve kesintisiz şekilde birleştirilen pırlantalar, saati yaratan sanatçının nefesini kristalleştiriyor. Göz kamaştıran pırlanta dalgalarıyla bezenen saatin adeta masallardan çıkma tasarımı, Jaeger-LeCoultre'deki saat ustalarının sürekli yeni ifadelerin arayışında olan sınırsız ilhamını yansıtıyor.

Jaeger-LeCoultre yüzyılı aşkın süredir, saat ve mücevher yapım tekniklerini olağanüstü bir şekilde birleştiriyor. Atölyelerinde komplike mekanik saat teknolojileri ile en çekici ve karmaşık mücevher tekniklerini mükemmel ayrıntılandırmalarla birleştirerek kullanıyor. İçgüdüsel olarak avant-garde olan marka, en özel zamanölçer fantezilerini gün ışığına çıkarmak için yeni dekoratif teknikler oluşturuyor. Gerçek sanatçıların uzman elleri tarafından hayata getirilen eşsiz zamanölçer şahaserleri, güzellik ve dakikliğin birlikteliğini kutluyor.

Venedik'te sunulan özel modellerde kullanılan 'snow-setting' tekniğinde, mücevher saatin dekoratif düzenini oluşturan sanatçı, elinin ustalığından başka bir kılavuzu olmaksızın kendi yaratıcı içgüdüsünü doğrudan izlemek durumundadır. Ufak bir kayma olması durumunda tüm parça harap olabilir. Saatin metal yüzeyinin tamamını, tek tek ve yan yana yerleştirdiği pırlantalarla bezeyen sanatçı, farklı boyutlardaki taşları ustaca birbirine uydurmak zorundadır. Bu tarz bir yaratıcı ifade, özel beceri ve yeteneğin yanı sıra, detaylara aşırı dikkati de gerektirir. Pırlantaların seçimi için ise muazzam bir uzmanlık gerekir; en cesur tasarımlarda, en ufak taşlar ahenkle birbiri içine geçmeli, ustalıkla aynı potada eritilmelidir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel

Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Acil iniş yapan Hindistan uçağında korkulan olmadı

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'B'dan 'BB-'ye yükseltti

Piyasalar merakla bekliyordu! Fitch, Türkiye kararını açıkladı

CHP'de tüzük değişikliği kabul edildi

CHP'nin "tüzük" kurultayından karar çıktı

Sakince kafeye gelen kadın, masada oturan adama kurşun yağdırdı

Sakince içeri giren kadın, peş peşe tetiğe bastı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title