Haberler

Ümraniye Belediyesi Çocuk Festivali Başladı

Güncelleme:

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Festivali, çocukların eğlenceli ve verimli bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla başladı. Festivalde interaktif çocuk oyunları, yarışmalar, şişme oyun parkurları ve palyaço gibi etkinlikler düzenleniyor.

Ümraniye Belediyesince çocukların eğlenceli ve verimli bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla düzenlenen Çocuk Festivali başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, dün İstiklal Mahallesi'ndeki Hacı Arif Şimşek Parkı'nda yapılan festivalde birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenlendi.

Festivalde, interaktif çocuk oyunları, animatörler, yarışmalar, şişme oyun parkurları, palyaço ve yüz boyama gibi etkinliklerin yanı sıra ikram da yapıldı.

Festivale katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, çocukları salıncakta salladı ve simit ikram etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldırım, "Yazın geldiğini parklara gelip eğlenen çocuklarımızdan anlıyoruz. Ümraniye'mizde çocuk olmak bir başka. Her şey çocuklarımız için." ifadelerini kullandı.

On beş gün boyunca ilçedeki farklı parklarda sürecek etkinlik, 17 Temmuz'da Altınşehir Mahallesi'ndeki Kumru Parkı'nda sona erecek.

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler Ümraniye Güncel Yaşam Çocuk

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title