Haberler

Türkyılmaz'ın sunduğu anket sonuçları belli oldu

Güncelleme:

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından Doğanlık mahallesine yapılacak Hazım Kutay Parkı için 4 farklı proje Yahşihan halkına sunulup anket düzenlemişti.

Düzenlenen ankette en çok 2. Park projesi 11 bin 190 oy alarak birinci çıktı.

HİZMET ETMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ

Doğanlık Mahallesinde kurulacak olan Hazım Kutay Parkı, 7 bin metrekarelik alan içerisine yapılacak. Yeşillikler arasında kurulacak park içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kondisyon aletleri, açık hava sinema alanı, market, kafeterya, spor alanları, voleybol, futbol, basketbol sahaları, dinlenme alanları, açık hava satrancı ve süs havuzları ile tasarlanması projede yer alıyor. Konu hakkında açıklama yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "Doğanlık Mahallesine yapacak olduğumuz Hazım Kutay Park Projemizi anket üzerinden siz değerli vatandaşlarımıza değerlendirmeye sunmuştuk. Buna istinaden 2. park projemiz toplamda 11 bin 190 oy alarak birinci olmuştur. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz. Sizlere hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Hazım Kutay Kimdir?

1933 Yahşihan doğumlu olan Hazım Kutay, Kırıkkale Ticaret Odası Meclis Başkanı, Belediye Encümen Üyesi ve Meclis Başkanı, Ankara İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yaptı.1983 ve 1987 genel seçimlerinde XVII. ve XVIII. Dönem (29.11.1987 – 20.10.1991) Ankara Milletvekili seçilerek TBMM'de yasama çalışmalarına katıldı. XVII. Dönem Sayıştay Komisyonu Başkanı olarak görev üstlendi.

Kış mevsiminde sofralarımızın vazgeçilmez lezzeti olan tarhana yapan ablalarımızı ziyaret ederek, kolaylıklar diledik. Sabahın erken saatlerinde işlerine giden vatandaşlarımızla muhabbet edip varsa sıkıntılarını dinledik. Vatandaşlarımızla küçük bir kelam etmek bile bizlere huzur veriyor.

işlerinde kolaylıklar diledik.

. Büyük zahmetlerle yaptıkları tarhana

Vatandaşlarımızla küçük bir kelam etmek bile bizlere huzur veriyor. Onların güler yüzünü görmek bizi her an mutlu kılıyor. Onların sıkıntısı bizim sıkıntımız.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Türkyılmaz yaptığı açıklamasında "Doğanlık Mahallesine ait 4 farklı park projemizi siz değerli vatandaşlarımızın oylamasına sunuyoruz. Beğendiğiniz en iyi park projesini beğenip yorum kısmında da belirtebilirsiniz. Beğenilen en iyi proje Er Yapı Sitesi arka tarafında bulunan alana yapılacaktır. Siz değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmet için gece gündüz çalışıyoruz.'' dedi.

Doğanlık Mahallesine yapacak olduğumuz park projemizi anket üzerinden siz değerli vatandaşlarımıza değerlendirmeye sunmuştuk. Buna istinaden 2. park projemiz toplamda 11 bin 190 oy alarak birinci olmuştur. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz. Sizlere hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Türkyılmaz Yahşihan

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title