Haberler

Turkcell'den Yatırımcı İlişkileri Uygulaması

Yatırımcılar, analistler ve finans dünyası bundan sonra Turkcell ile ilgili gelişmeleri internet sitesinin yanı sıra, iOS ve Android cihazlar için geliştirilen mobil uygulamayla da takip edebilecek.

Yatırımcılar, analistler ve finans dünyası bundan sonra Turkcell ile ilgili gelişmeleri internet sitesinin yanı sıra, iOS ve Android cihazlar için geliştirilen mobil uygulamayla da takip edebilecek.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell Yatırımcı İlişkileri uygulaması, bugünden itibaren İngilizce ve Türkçe olarak iOS ve Android mobil cihazlara indirilebilecek.

Finans dünyası, Turkcell'den yapılan en güncel duyuruları, finansal çeyrek sonuçlarını, basın bültenlerini, operasyonel sonuçları, sunumları ve yıllık olarak yayınlanan faaliyet raporunu bu uygulama üzerinden takip edebilecek. Yeni bilgiler yüklendiğinde gönderilecek olan uyarı mesajları sayesinde, kullanıcılar nerede olurlarsa olsun mobil cihazları üzerinden son gelişmelerden haberdar olabilecek.

Uygulama, içeriği indirip kaydederek daha sonra çevrimdışı görüntüleme imkanı da sunuyor. Kullanıcılar; belgelerin üzerine notlar alabiliyor ve bu notları kaydedebiliyor, aynı zamanda belgelerin tamamını veya içinden seçecekleri sayfaları e-posta yoluyla paylaşabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nihat Narin, Turkcell'in yatırımcı ilişkileri uygulamalarındaki yüksek standartların, daha önce hem yurt içinde hem de yurt dışında takdir gördüğünü belirterek, yatırımcılar ve analistler için sağladıkları açık ve şeffaf iletişime yeni bir boyut eklediklerini ve Türk şirketler arasında bir ilki gerçekleştirerek Turkcell Yatırımcı İlişkileri uygulamasını devreye soktuklarını bildirdi.

Akıllı cihazlar ile her türlü bilgiye daha kolay, her zaman ve her yerden ulaşmanın mümkün olduğuna işaret eden Narin, Turkcell'in lider teknoloji şirketi niteliğine yakışan bu ilkle, yatırımcı ilişkileri konusunda en iyi uygulamaları hayata geçirmeye devam ettiğini kaydetti.

Narin, Turkcell Yatırımcı İlişkileri uygulamasının, Turkcell yatırımcısı olsun olmasın herkesin kullanımına açık olacağı bilgisini vererek, "Hem akıllı telefonlarda hem de tabletlerde kullanılabilecek olan uygulama, kullanıcısına Türkçe ve İngilizce dil seçeneği sunuyor. Uygulamayı App Store ve Google Play'de, 'Turkcell IR App' veya sadece 'Turkcell' yazarak bulmak ve indirmek mümkün" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Ankara'da tarihi takas! 3'ü ABD, 8'i Rus 26 kişi ülkelerine teslim edildi

Ankara'da tarihi takas! 3'ü ABD, 8'i Rus 26 kişi ülkelerine teslim edildi

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah: İsrail ile açık bir savaşa girdik

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah: İsrail ile açık bir savaşa girdik

Olimpiyatlarda 'trans' boksör tartışması! Imane Khelif'in rakibi 46. saniyede gözyaşlarıyla sahadan çekildi

Olimpiyatlarda "trans" boksör tartışması! Imane Khelif'in rakibi 46. saniyede gözyaşlarıyla sahadan çekildi

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Sultangazi, Üsküdar, Sancaktepe 2 Ağustos İstanbul su kesintisi listesi! Lille hangi ülkenin takımı, hangi ligde oynuyor? KPSS iptal mi olacak 2024? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Bergama, Dikili, Foça 2 Ağustos 2024 İzmir su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukurova, Kozan, Feke 2 Ağustos 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Meram, Çumra, Ilgın 1-2 Ağustos 2024 Konya su kesintisi listesi! MasterChef kime kaşık atıldı 1 Ağustos? Somer ŞeF kime kaşık attı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Manavgat, Döşemealtı, Aksu 1-2 Ağustos 2024 Antalya su kesintisi listesi! MasterChef 18. yarışmacı kim oldu? 1 Ağustos ana kadroya kim girdi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Gemlik, Karacabey, Kestel 1-2 Ağustos 2024 Bursa su kesintisi listesi! Tatlı Vatan filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Tatlı Vatan filmi ne zaman, nerede çekildi? Tatlı Vatan filmi gerçek mi? Sörf nedir, nasıl yapılır? Sörf nerede yapılır? Sörf çeşitleri nelerdir? Ölüm Gecesi filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Ölüm Gecesi filmi ne zaman, nerede çekildi? Ölüm Gecesi filmi gerçek mi? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Kalecik, Şereflikoçhisar, Akyurt 1-2 Ağustos 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aranan Adam filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Aranan Adam filmi ne zaman, nerede çekildi? Aranan Adam filmi gerçek mi?
İsrail basınından çarpıcı analiz: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çekindikleri için Haniye'yi Tahran'da öldürdüler

İsrail basınından çarpıcı analiz: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çekindikleri için Haniye'yi Tahran'da öldürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title