Haberler

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Türkiye birincilerini kabul etti

Güncelleme:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Liselere Geçiş Sistemi'nde (LGS) Türkiye birincileri arasına giren öğrencileri makamında kabul etti. Genç, öğrencilerle sohbet ederek eğitim süreçleri ve gelecek planları hakkında bilgi aldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Liselere Geçiş Sistemi'nde (LGS) Türkiye birincileri arasına giren öğrencileri makamında kabul etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Trabzon'dan Türkiye birincileri arasına giren Berru Tanrıver, Mustafa Türker Yarar ve Ömer Kaan Cansu, Genç'i makamında ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden Genç, eğitim süreçleri ve gelecek planları hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genç, gençlerin elde ettiği başarıdan dolayı büyük gurur duyduğunu belirterek, "Başardınız, en büyüğünü başardınız hem de. Sizinle, öğretmenlerinizle ve ailelerinizle gurur duyduk. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin eğitimde gösterdikleri üstün başarılar bizleri umutlandırıyor. Onların azmi ve çalışkanlığı bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oluyor." ifadelerini kullandı.

Genç, eğitim alanında her zaman gençlere destek olmaya devam edeceklerini işaret ederek, "Öğrencilerimizin başarılarını daha da ileriye taşımak için üzerimize düşeni yapacağız. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve gençlerimizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak bizim en önemli görevlerimizden biri." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Metin Genç Türkiye Trabzon Eğitim Güncel LGS

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

'Kılıçlı yemin' tartışması büyüyor! Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Bunu milletimiz affetmez, vazgeçin

Erdoğan'a ateş püskürüp bir de çağrıda bulundu: Vazgeçin

Bolu Dağı Tüneli, Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı

Sürücülerin çilesi sona erdi! Planlanan tarihten önce açıldı

Şırnak'ta beyaz torosa JİTEM amblemi yapıştıran uzman çavuş açığa alındı

Beyaz torosa yapıştırdığı amblem ilçeyi karıştırdı! Uzman çavuş açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title