Haberler

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye çalışmalarını inceledi

Güncelleme:

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yeni şehirler arası otogar ve galericiler sitesinde çevre düzenlemesi için projelendirme çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Kavaklıgil, kompleksin ticari faaliyetleri arttırmaya yönelik çalışmalara imza atmasını hedeflediklerini belirtti.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye çalışmalarını inceledi.

Kavaklıgil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni şehirler arası otogar ve galericiler sitesinde çevre düzenlemesi için projelendirme çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Açılışına az bir zaman kala son eksikliklerin giderildiğini aktaran Kavaklıgil, şunları kaydetti :

"Tüm birim sorumlularımızla alanda son değerlendirmeler yapılırken, tamamlanıp hizmete başladığında şehrimize son derece önemli katkıları olacak kompleksin öncelikli olarak ticari faaliyetleri arttırmaya yönelik çalışmalara imza atmasını hedefliyoruz. Tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte, çok güzel, konforlu bir yapı ortaya çıktı. Önünde geniş bir rekreasyon alanı bulunan otogarımız aynı zamanda insanımız ve şehrimize yönelik olarak tasarlandı. Bununla birlikte galericiler sitesi de bu alanda ticari faaliyet yürüten esnafımızın ihtiyacını baz alarak tasarlanırken önümüzdeki süreç içinde şehrimize ciddi anlamda ekonomik katkı sunacak."

Kaynak: AA / Güncel

Volkan Kavaklıgil Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title