Haberler

Tosya Belediye Başkanı Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme:

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kavaklıgil, basının demokrasi ve toplumsal bilinç oluşturmadaki önemine vurgu yaptı.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Özel bir restoranda düzenlenen programda konuşan Kavaklıgil, demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında basına önemli görevler düştüğünü söyledi.

Gücünü halktan alan basının aynı zamanda kamu görevini yerine getirdiğini belirten Kavaklıgil, şunları kaydetti:

"Her türlü iletişim teknolojisinin geliştiği günümüzde, vatandaşlarımızın doğru bilgiye ve habere ulaşması çok büyük önem taşımaktadır. Tosya'mızda görev yapan gazeteci arkadaşlarımız, zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlıkla görevlerini başarıyla yerine getirmektedir. Rabbim inşallah güzel günlerde, güzel işler yapmayı hepimize nasip eylesin. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize şükranlarımı sunar, çalışmalarınızda başarılar dilerim."

Kaynak: AA / Güncel

Volkan Kavaklıgil Gazeteciler Günü Demokrasi Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title