Haberler

Tosuncuk'un "Bankacılık Kanununa Aykırılık" suçundan aldığı ceza onaylandı

Güncelleme:

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Çiftlik Bank uygulamasında, gerekli izinleri almadan 'bank' ismini kullandıkları gerekçesiyle aldıkları 2 yıl 6'şar ay hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi tarafından onandı.

Çiftlik Bank vurguncusu Mehmet Aydın'ın izinsiz şekilde "bank" adını kullandığı için 'Bankacılık Kanununa Aykırılık' suçundan aldığı ceza onaylandı.

13 Nisan 2023 tarihinde Anadolu 57. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından Mehmet Aydın ve Fatih Aydın Bankacılık Kanununa Aykırılık' suçundan ayrı ayrı 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verilmişti. Ayrıca sanıklar hakkında 10 bin lira adli para cezası uygulanmıştı.

KARAR ONANDI

İstanbul Anadolu 57. Asliye Ceza Mahkemesinin vermiş olduğu 2 yıl 6'şar ay hapis cezası ve 10'ar lira adli para cezası kararı değerlendiren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi Aydın kardeşlerinin istinaf başvurusunu redderek, kararı onadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Aydın Çiftlik Bank Ceza Dairesi Mehmet Aydın Fatih Aydın İstanbul Çiftlik Fatih Aydın Mahkeme Ceza Suç Hukuk Ekonomi Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500

Yorumlar (14)

Hakan Celik:

bu şaka gibi ceza haberi milleti dolandırıcılığa özendirir.

117
2
yanıtYanıtla
Ben Bensiz:

Bu suçların max cezası bu zaten , o yüzden geri geldi ülkeye bir kaç ay sonra denetimli serbestlikten yararlanır çıkar,

76
4
yanıtYanıtla
Abdullah Civelek:

Madem suçdu bakan açılış yaparken niye söylemediniz bu suç diye

68
5
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Allahim, nekadar gerizekali bir yorumdur bu....

yanıt2
yanıt35
Altay Bozkurt:

SAKA GIBI RESMEN! 2 -3 SENE YATIP CIKARSA , MAGDURLAR DISARDA BU ISI HALLEDER !!!!!

55
6
yanıtYanıtla
Haydar :

Soğuk su içsinler...

yanıt14
yanıt1
aristoteles:

ağduyrların pparasının yarısını atatıkları kayyum yiyor normalde kayyum bir işletmeyi işletir b b bunların kayyumu satıp sat kendi maaşlarını almaktan başka bir işleri yok

yanıt0
yanıt0
Serdar içli:

Devletin el koyduğu Kayyum atadığı arazileri fabrikaları mağdurların icraya verdiği banka hesapları araçlar bunların tamamını devlet satıp mağdurların parasını verebilir Neden hala bekletiyor bunu sormak lazım Evet mağdurlar hatalı ama TRT'de reklamlarının yayınlanması belediye başkanlarının açılışını yapması sanatçıların açılışlara gitmesi bunların hiç mi suçu yok

45
1
yanıtYanıtla
ali cik:

Üdül gibi bir ceza !

37
1
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu cerzadan 7-8 ay yatarı var zaten içerde olduğundan onu yatmış sayılır bu tabi asıl yargılama sonucu değil asıl yargı kararı için ne bekleniyor şikayetçi orada sanık orada zaten kabul etmiş daha ne soğutup soğutup uçucak herhalde konu

29
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title