Haberler

TİSK Başkanı Akkol, 30 Ağustos Zaferi'nin mirasını geleceğe taşıma sözü verdi

TİSK Başkanı Akkol, 30 Ağustos Zaferi'nin mirasını geleceğe taşıma sözü verdi
Güncelleme:

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, 30 Ağustos Zaferi'nin mirasını geleceğe taşıma bilinci ile Türkiye'nin yarınları için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Akkol, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, büyük zaferin 102. yılını gurur ve mutlulukla kutladıklarını belirterek, ulusumuzun bağımsızlık mücadelesi ve onun tacı olan 30 Ağustos Zaferi tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 30 Ağustos Zaferi'nin mirasını geleceğe taşıma bilinci ile Türkiye'nin yarınları için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Akkol, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, büyük zaferin 102. yılını gurur ve mutlulukla kutladıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Ulusumuzun bağımsızlık mücadelesi ve onun tacı olan 30 Ağustos Zaferi tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Ebedi zaferimizin 102. yıl dönümünde o günkü inanç ve kararlılıkla geleceğe yürüyor, bu şanlı zaferin bize yüklediği sorumlukları idrak ediyoruz. TİSK ailesi olarak bu zaferin mirasını geleceğe taşıma bilinci ile ülkemizin yarınları için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Bu vesileyle şahsım ve Konfederasyonumuz adına, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Özgür Burak Akkol Türkiye Güncel Tisk Tisk

Adana'da 'süper hücre' kabusu! Şiddetli yağış sele neden oldu

Süper hücrenin vurduğu şehrimiz sele teslim

İki hoca da tüm kozlarını oynadı! Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde ilk 11'ler belli oldu

Dev derbide ilk 11'ler belli oldu

Polisten niçin kaçtıkları kısa sürede anlaşıldı! CHP Milletvekili Ediz Ün'ün otomobilinden neler çıktı neler

CHP'li milletvekilinin otomobilinden neler çıktı neler

Narin Güran cinayetinde çok konuşulacak itiraf: Amca Salim'in anneyle ilişkisi vardı, kızı o öldürdü

"Yüksel'le birlikte olduğumuzu kız gördü, ben de öldürdüm"

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });