Haberler

Ticaret İl Müdür V. Bilal Yazıcı Gaib'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz'ı ziyaret eden Gaziantep Ticaret İl Müdür Vekili Bilal Yazıcı 2015 yılı ihracat rakamları hakkında bilgi aldı.

Habur Sınır Kapısının yeniden hizmete girmesiyle Irak'a yönelik ihracatın yeniden sağlandığını ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz en büyük temennilerinin bir an önce bölgedeki sorunların çözüme kavuşturulması ve Türkiye gündeminden terörün düşmesi olduğunu ifade etti.

2015 yılı ihracat rakamları hakkında da Gaziantep Ticaret İl Müdür Vekili Bilal Yazıcı'ya bilgi veren Başkan Çıkmaz 2016 için iyimser olduklarını belirterek 7 kıtaya ihracat gerçekleştirdiklerini ifade etti. Çıkmaz yaptığı değerlendirmede 2016 yılı için mevcut pazarların korunması ve geliştirilmesinin yanı sıra yeni Pazar arayışlarının süreceğini de sözlerine ekleyerek Habur Sınır Kapısında uygulamaya giren yeni sisteminde memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Ticaret İl Müdür V. Bilal Yazıcı'da müdürlüklerinin çalışma alanları hakkında bilgiler vererek önümüzdeki süreçlerde yürütülecek çalışmalarda gerekli her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilal Yazıcı Gaziantep Türkiye Irak

Cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü

Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü

Kadın yardımcısının odasına zorla giren okul müdürü açığa alındı

Zorba müdürün bileti kesildi

'Türk Escobar' lakaplı Urfi Çetinkaya cezaevinde hayatını kaybetti

"Türk Escobar" cezaevinde öldü

Paranın patronu TBMM'de vekillere sunum yapacak! İşte öne çıkan 2 başlık

Paranın patronu Meclis'e çıkarma yapıyor! İşte gündeme getireceği 2 konu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });