Haberler

Tekirdağ Gasp Edilen Yaşlı Kadının Kolu Çatladı

Gasp edilen yaşlı kadının kolu çatladıTEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde evine giderken gaspa uğrayan ve yere düşmesi sonucu sağ kolu çatlayan 70 yaşındaki Hatice Çalışkan, yaşadığı olayı anlattı.

Gasp edilen yaşlı kadının kolu çatladı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde evine giderken gaspa uğrayan ve yere düşmesi sonucu sağ kolu çatlayan 70 yaşındaki Hatice Çalışkan, yaşadığı olayı anlattı.

Çorlu İlçesi'nde geçen yıl 25 Ekim tarihinde, elindeki bastonla iki büklüm halde güçlükle yürüyebilen H.Ç. adlı kadın, Cemaliye Mahallesi Akıncılar Caddesi'nde üzerinde evine ilerlediği sırada 20 yaşındaki L.B. yaşlı kadının elindeki çantasını alıp kaçmak istedi. Şüpheli Y.B., Hatice Çalışkan'ın direnmesi üzerine metrelerce sürükledikten sonra çantasını alıp kaçtı.

Hatice Çalışkan, çağrılan polis tarafından hastaneye kaldırıldı. Çalışkan'ın çatlayan sağ kolu alçıya alındı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince güvenlik kamerası görüntülerinden eşkali tespit edilen Y.B., evinde yakalanarak, gözaltına alındı. Y.B., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu. Olay anında yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Yaşadığı olayı anlatan Hatice Çalışkan, 'O gün Pazara gittim. O sırada eşim pazar arabasını aldı. Bende torba elimde giderken köşede belimden rahatsız olduğum için oturdum, dinlendim biraz. Kalktım, giderken biri elimden torbayı aldı gitti. Yerde sürükledi beni. Bir adım ya gittim ya gitmedim. O ilk defa girmemiş cezaevine. Yere düşünce kolum çatlamış. Polisler, hastaneye götürdüler belin. Çok hoş karşıladılar. Torbanın içinde iki yirmilik iki beşlik ve demir para vardı. Bilmezsin başına ne geleceğini. Ben haberlerde izledim görüntüleri. Kızım izletti bana. Ben bunun nereden hakkından geleceğim' Bunun ne gücüm var nu kuvvetim var? dedi.

Tekirdağ Gasp Edilen Yaşlı Kadının Kolu Çatladı
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel
Bu bölgeye dikkat! Meteoroloji uzmanı grafik paylaşıp uyardı: Ciddi taşkınlar olabilir

Meteoroloji uzmanı grafik paylaşıp uyardı: Ciddi taşkınlar olabilir

Heyecan dorukta! İşte Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri

İşte dev derbinin muhtemel 11'leri

Yakınlarına söyledikleri işin rengini değiştirir! Saldırıya uğrayan Sakaryaspor Başkanı apar topar şehirden ayrıldı

Saldırıya uğrayan Sakaryaspor Başkanı apar topar şehirden ayrıldı

Zincir markette skandal görüntüler! Ekmek almaya gelenler, kusmamak için kendilerini zor tuttu

Ekmek almaya gelenler, kusmamak için kendilerini zor tuttu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });