Haberler

2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar olayında korkunç detay! Günlerce uyandıramamış

Güncelleme:

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan S.Y.'nin annesi, bebeğin uyanmadığını ve 3 gün sonra Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdüğünü söyledi. Banyo yaptırırken bebeğin bezinde gördüğü kan lekeleri üzerine kızına zarar verildiğini anladığını ancak durumu kimsenin duymaması için örtbas ettiğini anlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki kız bebeğin darbedilmesi ve cinsel istismara uğramasına ilişkin olayda annenin bebeği, "uyanmadığı" için hastaneye götürdüğü öğrenildi. Aralarında bebeğin annesinin de olduğu 5 kişinin tutuklandığı olayla ilgili soruşturmada ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

GENİTAL BÖLGEDE MORLUKLAR

Alınan bilgiye göre, anne B.Y, olay 5 Eylül'de gerçekleşmesine rağmen vücudunda darp izleri bulunan 2 yaşındaki kızı S.Y'yi uyanmadığını belirterek 3 gün sonra Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Minik S.Y'yi muayene eden doktor, bebeğin genital bölgesinde morluklar görmesi üzerine durumu polise bildirdi ve soruşturma başlatıldı. Malkara Devlet Hastanesinden beyin kanaması şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilen, bebek, beyin ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine alınan S.Y'nin durumunun stabil ancak ciddi olduğu belirtildi.

MAHALLELİ BÜYÜK UTANÇ VE ÜZÜNTÜ DUYUYOR

Soruşturma kapsamında tutuklanan anne B.Y'nin savcılıkta verdiği ifadede, "5 Eylül'de komşularının oğlu K.A'nın makarna yaptıklarını belirterek kendilerini yemeğe davet ettiğini, bebek S.Y'yi komşularına bırakarak kendisinin eve döndüğünü, S.Y'yi akşam gidip komşularından aldığını, banyo yaptırırken bebeğin bezinde gördüğü kan sonrası kızına zarar verildiğini anladığını ancak durumu kimsenin duymaması için örtbas ettiğini" söylediği öğrenildi.

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, minik kızın hastaneye getirildiği 8 Eylül günü de başına darbe aldığını, bu nedenle beyin kanaması geçirdiğini belirtti. Olayın yaşandığı Camiatik Mahallesi'nin muhtarı Recai Öztürk, mahalle adına üzücü ve utanç verici bir olay yaşandığını söyledi.

"BEBEĞİN EMANET EDİLDİĞİ AİLENİN SORUNLARI VARDI"

Öztük, bu durumdan Malkaralılar adına utanç duyduklarını ifade etti. Bebeğin emanet edildiği ailenin problemli olduğunu öne süren Öztürk, şunları kaydetti: "Aile biraz problemli bir aileydi, küçük çocuğun emanet edildiği aileden bahsediyorum. Anneleri en küçük oğlunu aldı Ege'de bir kasabaya gitti, orada evlendi. Burada 3 çocuğunu, kocasını, bir de yaşlı ninemiz var, bırakıp gitti. Çocuklar burada yaşıyordu, biz bu aileyi sosyal hizmetlere emanet edip 'orada yaşam sürsünler' diye nineyi bakımevine vermek için mücadele verdik. Nine gitmek istemedi. Defalarca gitmemize rağmen olmadı. 'Çocukları, çocuk yetiştirme yurtlarına verelim' dedik. Baba, 'Hayır ben vermem çocuklarımı, ben bakacağım' dedi. Bu aile böyle bir aile. Çok sağlıklı bir aile değildi. S.Y. bebeğin ailesini ne tanıyorum ne biliyorum. Onların hakkında hiçbir bilgim yok."

Soruşturma kapsamında anne B.Y, B.Y'nin birlikte yaşadığı S.Ö, komşuları K.A. ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

KARDEŞİ DE KORUMA ALTINDA

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla belirlendiğini ifade etmişti.

Tekirdağ'da 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda yeni detaylar

Kaynak: AA / Salih Baran - Güncel

Devlet Hastanesi Malkara Güncel

Soylu'nun 'Canım benim' dediği muhabirin sorusu Bakan Uraloğlu'nu küplere bindirdi

Soylu'nun "Canım benim" dediği muhabirin sorusu Bakan Uraloğlu'nu küplere bindirdi

Konya'da 2 yaşındaki bebek tarlada ölü bulundu

Türkiye Narin ve Sıla'ya ağlarken bir kahreden haber daha

Görüntü haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor

"Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor"

Özgür Özel'den Bilal Erdoğan iddiası! 'Sahaya indiyse 2 sebebi vardır' deyip sıraladı

"Sahaya indiyse 2 sebebi vardır" deyip sıraladı

500

Yorumlar (31)

Muhittin Ülger:

Kendi insanimdan nefret etmeye başladım

927
3
yanıtYanıtla
Muhittin Ülger:

Kendi insanimdan nefret etmeye başladım

yanıt42
yanıt1
Muhittin Ülger:

Kendi insanimdan nefret etmeye başladım

yanıt24
yanıt0
suat aydın:

Kalbim sıkışıyor...

684
3
yanıtYanıtla
Mirac Begendi:

insanlığımızı kaybettik... Herşeyimizi yitirdik...

640
3
yanıtYanıtla
Suleyman Aytekin:

NEFES ALAMIYORUM

556
2
yanıtYanıtla
İlhan Baykı:

Kısasa kısas ötesi yok.

495
4
yanıtYanıtla
Lucifer MorninStar:

kıyamet bizim yüzümüzden kopacak

390
3
yanıtYanıtla
Son Yörük:

Ulkeme olan inancim hergecen gün azaliyor.Haberlere bakmaktan korkuyorum bugun nasil uzulecem acaba diye..Tasmi yagar gokten depremlermi olur bilemiyorum kiyamet kopsada dagilsak artik..

337
4
yanıtYanıtla
crep toneyte:

Bebek Öldü Allahım kopsun artık kıyamet :(

261
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title