Haberler

TDV, Samandağ'da depremzedelere gıda ve hijyen kolisi dağıttı

Güncelleme:

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Hatay'ın Samandağ ilçesinde depremzedelere gıda ve hijyen kolisi dağıttı. Hatay Müftüsü Mevlüt Topçu, yardım programında TDV'nin afetzedelere destek olduğunu belirtti.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Hatay'ın Samandağ ilçesinde depremzedelere gıda ve hijyen kolisi dağıtıldı.

TDV, Vakıflı Mahallesi'ndeki Gastronomi Konteyner Kent'te yardım dağıtım programı düzenledi.

Hatay Müftüsü Mevlüt Topçu, programda, 6 Şubat'taki depremlerden sonra TDV'nin afetzedelerin yanında olmaya çalıştığını söyledi.

Kentte toplam 10 bin 700 gıda ve hijyen kolisi dağıtıldığını aktaran Topçu, "Bu rakamı 15 bine tamamlayacağız. Kardeşlerimizin bir nebze yaralarını sarmak, onların acılarını dindirmek üzere maddi anlamda desteklerken manevi anlamda hocalarımız kardeşlerimizin yanında oluyorlar." diye konuştu.

Topçu, depremlerde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, şunları kaydetti:

"Emeği geçen başta Türkiye Diyanet Vakfımızın çok değerli ekibi olarak burada bulunan kardeşlerimize ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın mensuplarına kalbi şükranlarımı iletiyorum. İyi ki varsınız çünkü biz sizlerle güçlüyüz. Sahadaki kardeşlerimiz mavi yeleklileri gördükleri zaman gerçekten muazzam bir hürmetle ikramla karşılıyorlar. Ellerinde avuçlarında ne varsa onlara ikram etmeye çalışıyorlar. Bu da milletimizin aslında ne kadar iyiliksever insanlar ve misafirperver olduklarını gösteriyor. Bu, muazzam kardeşliğin ve dayanışmanın bir örneğidir. Devlet millet el birliği içinde, büyük yaraları sarma ve afeti kaldırma adına mücadele ediyoruz. Devletimiz tüm kurumlarıyla sahada ve kardeşlerimizin her daim yanlarında."

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Topçu Samandağ Türkiye Hatay Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title