Haberler

Taciz ettiği kadınla buluşmaya giden şahsa, unutamayacağı bir ders verdiler

Güncelleme:

Kocaeli'de F.A. isimli kişi sosyal medyadan evli ve 2 çocuk annesi kadını taciz etti. Kadın, hesabı engellese de tacizci yeni hesaplar açıp rahatsız etmeye devam etti. Kadının "Gel buluşalım" çağrısı üzerine verilen adrese giden tacizci meydan dayağı yedi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde F.A., sosyal medyadan farklı hesaplar açarak taciz ettiği kadının eşi ve arkadaşları tarafından dövüldü. O anlar kameraya yansırken, F.A. ile onu dövenler gözaltına alındı.

Olay, dün Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi Şehit Numan Caddesi'nde gıda satışı yapılan dükkanın önünde meydana geldi. F.A., iddiaya göre bir süre önce evli ve 2 çocuk annesi kadını sosyal medya hesabı üzerinden taciz etmeye başladı. Kadın, F.A.'nın sosyal medya hesabını engelledi. Ancak F.A., farklı hesaplar açarak kadını taciz etmeyi sürdürdü. Bunun üzerine kadın, yaşananları eşi O.K.'ye anlattı. O.K., eşine F.A.'ya bir adres verip çağırmasını söyledi. Kadının çağrısı ile buluşma yerine giden F.A., O.K. ve arkadaşları tarafından dövüldü.

Taciz ettiği kadının verdiği buluşma adresine giden şahsa, unutamayacağı bir ders verdiler

"TAMAM BIRAK, DAHA GELMEYECEĞİM"

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, sosyal medyadan da paylaşılan görüntülerde; kadının, O.K.'ye polisi çağırdığını söyleyerek, "Polisi aradım da sen yine de şey yapma, olan sana olur", bir başkasının da "Başına bela olur, ölür geberir" dediği anlar yer aldı. O.K.'nin video çeken kişiye "Abla, çek bunun yüzünü" dediği, F.A.'nın da "Tamam bırak, daha gelmeyeceğim" sözleri üzerine O.K.'nin "Lan gelemezsin zaten" diyerek tepki gösterdiği anlar, kameraya yansıdı.

Taciz ettiği kadının verdiği buluşma adresine giden şahsa, unutamayacağı bir ders verdiler

"ÜZÜLÜYORUZ SANA AMA..."

Görüntülerde, başka bir kadının da "Tamam üzülüyoruz sana dayak yiyorsun diye. Ama el alemin karısına, kızına bir de gelmeyeceğim diyor" sözleri de yer aldı.

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

İhbar sonrası bölgeye sevk edilen polis ekipleri, F.A., O.K. ve yanındakiler gözaltına alındı. O.K. ile yanındakiler ifadeleri sonrası serbest bırakılırken, F.A.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Kocaeli Güncel Çocuk Gebze Medya

Narin cinayetinde ilk itiraf: Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi, alıp dereye götürdüm

"Amcası cesedi çuval içerisinde bana verdi, dereye götürdüm"

8 yaşındaki Narin'in mezarı! Hayatta olsaydı bugün okula başlayacaktı

Hayatta olsaydı bugün okula başlayacaktı

İmamın sözleri Narin Güran'ın cenaze törenine damga vurdu: Bugün burada musallada yatan bizim vicdanımızdır

İmamın sözleri Narin'in cenaze törenine damga vurdu

Narin Güran'ın cenazesinde büyük rezalet! Başrolde AK Partili vekil var

Narin Güran'ın cenazesinde büyük rezalet! Başrolde AK Partili vekil var

title