Haberler

Souad Massi 6.Uluslararası Klarnet Festivali'nde Sahne Alacak!

Güncelleme:

Serkan Çağrı'nın sanat yönetmenliğinde yapılacak olan festival, yine müzikseverlere sunduğu programla çok konuşulacak.

Her yıl dünyanın en değerli müzisyenlerini, dinleyicilerle buluşturan 6. Uluslararası Klarnet Festivali, bu sene 8- 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Aşktan politik konulara kadar söylediği şarkılarıyla dünya çapında en iyi Kuzey Afrikalı müzisyen olarak tanımlanan Souad Massi, 6. Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında 14 Eylül'de Zorlu PSM Drama Sahnesinde sahne alacak. Massi, 2015 yılında yayınladığı ve Arap şiirinden etkilendiği son albümü "El-Mutakallimûn" ve sınırlar ötesine taşan barış dolu şarkılarını, Serkan Çağrı'nın da konuk sanatçı olarak katılacağı konserde seslendirecek.

Geleneksel müzikleri, folk ve rock ile buluşturduğu özgün tarzıyla dünya müziği arenasında en önemli kadın şarkıcılar arasında yer alan Massi, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Berberice söylediği şarkıları, gitarı ve şarkı yazarı kimliğiyle Cezayir'de rock ile başladığı kariyerine tangolar, flamenko dokunuşları ve Afrika müziklerine kadar birbirinden farklı türleri birleştirerek devam ediyor.

2002 yılında BBC ödüllerini topladığı ve büyük ilgi gördüğü 'Raoui (Hikayeci)' albümünden bu yana kariyerini başarı ile sürdüren sanatçı, müzik eleştirmenlerinden yoğun ilgi gördüğü 'Deb (Kalbi Kırık)' albümüyle bir dünya yıldızı haline geldi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serkan Çağrı Souad Massi Eylül

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title