Haberler

Sorgun Şefkat Eli Derneği'nden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Güncelleme:

Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, Günyazı Köyü İlkokulu'ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı. Dernek Başkanı Pınar Ünal, futbol topu ve spor malzemeleri de temin ettiklerini açıkladı.

Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği yetkilileri, Sorgun'a bağlı Günyazı Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Dernek Başkanı Pınar Ünal, hayırsever vatandaşlardan gelen yardımlarla alınan kırtasiye malzemelerini, Günyazı köyünde eğitim gören öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

Daha önce tespit edilen öğrencilerin ihtiyaçlarını temin ettiklerini aktaran Ünal, "Okul yönetiminin talebi üzerine futbol topu ve spor malzemelerini de okulumuza teslim ettik. Bunun yanı sıra köyde yaşayan yaşlı ve hastalarımızı ziyaret ederek moral verdik. İyiliğin kardeşliğin olduğu yerde barışın ve huzurun sağlanacağı bilinciyle ekibimizle birlikte gönüllü bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda çözümler üreterek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Şahin Özmen - Güncel

Pınar Ünal Futbol Güncel Eğitim Yaşam Spor

Mezardaki cenaze Cem Garipoğlu'na ait

Mezardaki kişi Cem Garipoğlu mu? Adli Tıp'tan beklenen rapor geldi

CHP lideri Özel'le ilgili yasak aşk iddialarına Bahçeli de dahil oldu

Yasak aşk iddialarına Bahçeli de dahil oldu! İşte ilk sözleri

İsrail, Hizbullah Karargah Başkanı Süheyl Hüseyni'yi öldürdü

İsrail, Nasrallah'ın ardından Hizbullah için kritik olan bir ismi daha öldürdü

2 genç kızı katleden cani Semih Çelik'in annesi günler sonra ilk kez konuştu

2 genç kızı katleden caninin annesi ilk kez konuştu

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title