Haberler

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın meclis üyeliğinin düşmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de

Güncelleme:

Dün İYİ Parti'nin grup toplantısında rozetini bizzat Genel Başkan Meral Akşener'in taktığı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyeliğinin düşmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, yaptığı bir açıklama ile hem milletvekilliğinden hem de partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

"BAZI KİŞİLERLE BERABER OLMAYACAĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Fakıbaba istifasını duyurduğu açıklamasında "2003'te üyesi olduğum AK Parti'de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum" ifadelerini kullanmış ve ardından da İYİ Parti'ye geçeceğine yönelik açıklamalarda bulunmuştu.

"ARANIZDA OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM"

Dün İYİ Parti'nin grup toplantısı öncesinde Genel Başkan Meral Akşener, Fakıbaba'ya rozet taktı. Fakıbaba ilk sözlerinde "Öncelikle böylesine coşkulu, heyecanlı, davası, vatan millet sevdası olan sizlerle beraber olmaktan ve aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 20 yıllık bir siyasetçi olarak samimiyetle söylüyorum. Siyasete ilk kez başlıyor gibi heyecanlı hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın meclis üyeliğinin düşmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de

KARAR RESMİ GAZETE'DE

Öte yandan TBMM Genel Kurulu'nda Ahmet Eşref Fakıbaba'nın milletvekilliğinden istifasının kabul edilmesine ilişkin karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, Urfa Milletvekili Fakıbaba'nın milletvekilliğinden istifası nedeniyle, Anayasa'nın 84'üncü maddesi gereğince TBMM üyeliğinin düşmesine Genel Kurul'un 26 Ekim tarihli 12'nci Birleşiminde karar verildiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Milletvekili Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500

Yorumlar (4)

Halit Dursun:

bukadar kolay davadan vazgecebiliyorsa birisi yarin birgün orayida satar ...yazik yazik..

6
6
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

öbürü milletvekilliğinden istifa etmeden parti değiştirdi acaba hangisi etik hangisi ahlaki

yanıt4
yanıt0
mardinli yiğit:

meclis düşürmedi, kendisi akp vekilliğini istemedi.. meclis sadece olması gerekeni yaptı..

3
0
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Fakabastın Fakıbaba...

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title