Haberler

Sivas'ta Gerçeği Aratmayan Tren Kazası Tatbikatı

Güncelleme:

Sivas'ta AFAD ve TCDD tarafından gerçekleştirilen tren kazası tatbikatı, gerçeği aratmayacak şekilde başarıyla tamamlandı. Tatbikatta yaralıların kurtarılması ve yolcuların trenden tahliyesi gibi senaryolar uygulandı.

SİVAS'ta İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile TCDD Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen tren kazalarına müdahale tatbikatı gerçeği aratmadı.

AFAD İl Müdürlüğü ve TCDD Bölge Müdürlüğü öncülüğünde, Sivas'ta oluşabilecek kazalara karşı daha hızlı müdahale etmek ve ekipleri hazır tutmak için tatbikatlar sürdürülüyor. Bu kapsamda Sivas-Malatya kara yolundaki Taşlıdere mevkisinde tren kazası tatbikatı yapıldı. Senaryoya göre, Sivas merkez istikametine giden yolcu treni ile karşı yönden gelen yük treni çarpıştı. Kaza sonrası yaralıların kurtarılması ve yolcuların trenden tahliyesi; AFAD, itfaiye, UMKE ve TCDD ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Tatbikat gerçeğini aratmadı. Ekiplerin titizlikle gerçekleştirdiği tatbikatın başarıyla tamamlandığı belirtildi.

Sivas'ta Gerçeği Aratmayan Tren Kazası Tatbikatı
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tren Kazası Güvenlik 3-sayfa Güncel Yaşam Sivas Kaza Tcdd AFAD

ABD'den Tel Aviv'e dev askeri sevkiyat

ABD'nin dev hediyesi Tel Aviv sokaklarında böyle görüntülendi

Ünlü İngiliz şarkıcı Liam Payne balkondan düşerek hayatını kaybetti

Müzik dünyası şokta! Ünlü şarkıcı balkondan düşüp hayatını kaybetti

Hakkında zorla getirilme kararı çıkarılan Kılıçdaroğlu meydan okudu

Kılıçdaroğlu meydan okudu: Geri adım atarsam namerdim

Rojin'in babasından dikkat çeken iddia: Kızım intihar etmedi, ona zarar vermişler

18 gün sonra cansız bedeni bulunan Rojin'in babasından dikkat çeken iddia

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title