Haberler

Singapur'da Tulipmania Çiçek Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Singapur'da düzenlenen Tulipmania çiçek sergisi, Hollanda'nın lale çiftliklerini anımsatan bir sergiyle geri döndü. Sergide geleneksel Hollanda peyzajının simgeleri olan yel değirmenleri ve su değirmenleri de yer alıyor.

SİNGAPUR, 15 Mayıs (Xinhua) -- Singapur'da 2013 yılından beri düzenlenen ve bu yıl 29 Nisan - 26 Mayıs tarihleri arasında onuncu kez kapılarını açan Tulipmania çiçek sergisi, ilkini anımsatan bir sergiyle geri döndü.

Bu yılki çiçek sergisi, Hollanda'da lalelerin tek renk sıralar halinde muntazaman dikildiği ikonik lale çiftliklerini çağrıştırıyor. Sergide aynı zamanda geleneksel Hollanda peyzajının simgeleri olan yel değirmenleri ve su değirmenleri de yer alıyor. Bu geleneksel unsurlar, kentsel tarım ve temiz enerji alanlarındaki teknolojik gelişmeleri sergileyerek gelenek ve modernliğin bir karışımını da sunuyor.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Hollanda Singapur Turizm Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title