Haberler

Siirt'te Kar Altında Kalan Yaban Hayvanlarına Yem Bırakıldı

Güncelleme:

Siirt'in Tillo ilçesinde kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı. İl Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Siirt Gençlik Merkezi öğretmen ve öğrencileriyle zorlu kış şartlarında yaban hayvanlarının aç kalmaması için kar örtüsünün çok olduğu alanlarda yemleme çalışması yaptı. Tillo Tabiat Parkında yaban hayvanları için doğaya 400 kilogram buğday, arpa, mısır ve yemek artığı ile 150 kilogram pazar artığı ekmek bırakıldı. Çalışmaların hedefine ulaşıp ulaşmadığının tespiti için yemleme yapılan alanların fotokapanlar ile izlendiği bildirildi.

Siirt'in Tillo ilçesinde kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Siirt Gençlik Merkezi öğretmen ve öğrencileriyle zorlu kış şartlarında yaban hayvanlarının aç kalmaması için kar örtüsünün çok olduğu alanlarda yemleme çalışması yaptı.

Tillo Tabiat Parkında yaban hayvanları için doğaya 400 kilogram buğday, arpa, mısır ve yemek artığı ile 150 kilogram pazar artığı ekmek bırakıldı.

Çalışmaların hedefine ulaşıp ulaşmadığının tespiti için yemleme yapılan alanların fotokapanlar ile izlendiği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Gençlik Ekmek Mısır Tillo Siirt Hayvanlar Çevre Hava Durumu Doğa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title