Haberler

Sel, Selin'i Vermedi

Selin Henüz 5 Yaşındaydı... Minik Bedeni Sel Sularına Kapıldı, Ancak Dünde Bulunamadı... Annesiyse "Adın Kaderin mi Olacaktı Yavrum" Diyerek Feryat Etti.

Selin henüz 5 yaşındaydı... Minik bedeni sel sularına kapıldı, ancak dünde bulunamadı... Annesiyse "Adın kaderin mi olacaktı yavrum" diyerek feryat etti.

Şavşat ilçesinden geçen Tigrat Deresi'ndeki bentlerin yağışın etkisiyle yıkılması nedeniyle meydana gelen selde kaybolan Selin Demiral'ı bulmak için, derenin yaklaşık 13 kilometrelik hattında arama-kurtarma çalışması yapan ekipler, dün herhangi bir bulguya rastlamadı.

Jandarma Arama Kurtarma ekipleri ile diğer görevliler, yörede yağışın etkisini artırması dolayısıyla, çalışmalara ara vermek zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar ise kendi imkanlarıyla arama çalışmalarını sürdürüyor.

Şavşat ilçesindeki sel yaşamlarını yitiren Lütfiye Acar ve Dildar Demiral'ın önceki gün, Özgen Demiral ve Mavinur Durmuş'un da dün cesetleri bulunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel
Engin Polat'ın tahliye kararına yapılan itiraz reddedildi

Tahliyesi için hiçbir engel kalmadı

Narin Güran'la ilgili yeni gelişme! Ekipler, çalışmalarını Eğertutmaz Deresi'nde yoğunlaştırdı

Gelen ihbar üzerine ekipler Eğertutmaz Deresi'ne yoğunlaştı

İsrail askerleri, Türk aktivisti öldürdü

İsrail askerleri, Türk aktivisti öldürdü

Tatiller uzuyor, esnek mesai geliyor! Çalışma hayatında milyonları ilgilendiren düzenleme için ilk adım atıldı

Çalışma hayatında milyonları ilgilendiren düzenleme için ilk adım atıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title