Haberler

Seferihisar'da 'Küçük Eller Güçlü Kalemler' Projesi İmza Günü Düzenlendi

Güncelleme:

İzmir İl Eğitim Müdürlüğünün 'Küçük Eller Güçlü Kalemler' projesi kapsamında Seferihisar'daki öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan 'Büyüdüm, Ağaç Oldum' adlı kitabın imza günü düzenlendi. Okulun müdürü Ümit Atacan, proje kapsamında üçüncü kez kitap yazıp yayınladıklarını belirtti. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç da katıldı.

İzmir İl Eğitim Müdürlüğünün "Küçük Eller Güçlü Kalemler" projesi kapsamında Seferihisar'daki öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan kitap için imza günü düzenlendi.

Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Büyüdüm, Ağaç Oldum" adlı kitabın imza günü, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Okulun müdürü Ümit Atacan proje kapsamında üçüncü kez kitap yazıp yayınladıklarını ifade ederek, "İlk kitabımız 'Hayal Tohumu' ile öğrencilerimiz ilk eserlerini yayınladılar. İkinci kitabımız 'Tohumdan Fidana' geçen yıl yazdığımız ve yayınladığımız kitabımız oldu. Üçüncü ve son kitabımız ise 'Büyüdüm, Ağaç Oldum'. Tüm sınıf öğretmenlerimiz öğrencilerle beraber mektup, oyun ve şiir atölyeleri yaparak sınıflarından seçtikleri üçer eseri bu kitabın içine aldılar. Son kitabımızda 110 öğrencimizin 110 farklı eseri var." diye konuştu.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Seferihisar Güncel İzmir

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

title