Haberler

Sedat Alabaş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde BBP BALIKESİR SAVAŞTEPE belediye başkan adayı olan Sedat Alabaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde BBP BALIKESİR SAVAŞTEPE belediye başkan adayı olan Sedat Alabaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. BALIKESİR SAVAŞTEPE ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Sedat Alabaş isimli BBP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde BBP BALIKESİR SAVAŞTEPE adayı Sedat Alabaş kimdir? BBP BALIKESİR SAVAŞTEPE adayı Sedat Alabaş yüzde kaç oy aldı?

Sedat Alabaş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde BBP BALIKESİR SAVAŞTEPE belediye başkan adayı olarak gösterilen Sedat Alabaş SAVAŞTEPE ilçesinde % 6,24 oranında oy almıştır. SAVAŞTEPE ilçesinde % 6,24 oranında oy olan Sedat Alabaş adlı BBP adayı toplamda 772 adet oy sayısına ulaştı.

BALIKESİR SAVAŞTEPE ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title