Haberler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Rafting Türkiye Kulüpler Kupası açılış seremonisine katıldı

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tunceli'de düzenlenen Rafting Türkiye Kulüpler Kupası açılış seremonisine katıldı. Bakan Kacır, kentteki bazı açılış ve imza törenlerine katıldıktan sonra rafting sporcularıyla sohbet etti ve yarışların startını verdi. Ayrıca doğa harikası Ağlayan Kayalar ve Alternatif Kamping alanını da ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tunceli'de düzenlenen Rafting Türkiye Kulüpler Kupası açılış seremonisine katıldı.

Bakan Kacır, kentteki bazı açılış ve imza törenlerine katıldıktan sonra beraberindekilerle Munzur Doğa Sporları Kamp Eğitim Merkezi'ne geçti.

Burada görevliler tarafından karşılanan Kacır, rafting sporcularıyla sohbet ettikten sonra Rafting Türkiye Kulüpler Kupası yarışlarının startını verdi.

İlk yarışlarda dereceye girenlere ödüllerini de veren Kacır, Pülümür Vadisi'ndeki doğa harikası Ağlayan Kayalar ile Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle kurulan Alternatif Kamping alanını da ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Fatih Kacır Politika Tunceli Türkiye Güncel Spor

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title