Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi
Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alemdar, esnafı gezerek hayırlı işler diledi ve vatandaşların taleplerini dinledi. Ayrıca kentsel dönüşüme öncelik verdiklerini vurgulayan Alemdar, depreme dayanıklı dirençli şehir inşa etmek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, esnafı gezerek hayırlı işler dileyen Alemdar, vatandaşlarla görüşerek talepleri dinledi.

Mahalle muhtarı Cihan Alemdaroğlu'nu da ziyaret eden Alemdar, Sakarya'yı yatırım ve projelerle geleceğe hazırladıklarını belirterek, "Ulaşımda, çevrede, altyapıda, enerjide çok güzel çalışmalarımız var. Kısa süre içerisinde her bir başlıktaki projelerimizi paylaşacağız." bilgisini paylaştı.

Alemdar, kentsel dönüşüme öncelik verdiklerini vurgulayarak, depreme dayanıklı dirençli şehir inşa etmek için tüm imkanları seferber edeceklerini bildirdi.

"Depreme dayanıklı binalarla dirençli şehir oluşturmak en önemli işimiz"

Olası depremde oluşacak senaryonun çok ağır olabileceğine dikkati çeken Alemdar, şunları kaydetti:

"Felsefemiz, insanı yaşat ki devlet yaşasın. İnsanın olmadığı yerde devlet olmaz. Allah göstermesin olası bir depremde birçok canımızı kaybedebiliriz. O yüzden üstüne basa basa kentsel dönüşümü her gittiğim ortamda söylüyorum. Depreme dayanıklı binalarla dirençli şehir oluşturmak en önemli işimizdir. Bu konuda herkesten aynı hassasiyeti bekliyorum. İnsanımızın daha güvenli ve sağlam binalarda yaşaması için bakanlığımızla ortak çalışma yürütüyoruz."

Alemdar, kentte yaşayan her insanın yararına olacak işleri kulak arkası etmeden uygulamaya geçirdiklerini belirterek, sık sık sahaya çıkıp vatandaş, esnaf, muhtar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Yusuf Alemdar Politika sakarya Güncel

İsrail'in siber saldırılarının ardından Nasrallah'tan ilk açıklama: Büyük bir darbe aldık, bu saldırı karşılıksız kalmayacak

Siber saldırılar sonrası Hizbullah liderinden ilk açıklama

İsrail ordusundan Lübnan'a bir saldırı daha! Bu kez Nasrallah konuşurken vurdular

İsrail durmak bilmiyor! Şimdi de Hizbullah lideri konuştuğu sırada saldırdılar

2025 yılında asgari ücret, memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Kalem kalem hesaplandı, işte çıkan sonuçlar

2025 yılında asgari ücret, memur ve emekli zammı ne kadar olacak?

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a siyasi yasak getirildi

31 Mart'ta yüzde 45'le seçilen belediye başkanına siyasi yasak

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });