Haberler

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü 15 Temmuz'u Anlattı

Güncelleme:

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Uslu, mesajında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli iradeyi yok sayan ihanet odakları tarafından Türk milletini karanlık bir geleceğe sürükleme emellerinin bir sonucu olduğunu belirtti. Türk milleti bağımsızlığıyla birlik ve beraberliğinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kere daha ilan etmiştir.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uslu, mesajında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli iradeyi yok sayan ihanet odakları tarafından Türk milletini karanlık bir geleceğe sürükleme emellerinin bir sonucu olduğunu belirtti.

15 Temmuz gecesi tarihi şan ve şeref dolu bir millete yakışır şekilde hain girişiminin akamete uğratıldığını aktaran Uslu, şunları kaydetti:

"Türk milleti bağımsızlığıyla birlik ve beraberliğinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kere daha ilan etmiştir. Milli irademiz uğruna mücadele eden, bu değerleri koruyup savunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak bizler de adını onur ve gururla taşıdığımız hemşehrimiz ve kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir'in, Çanakkale kahramanı Niğdeli Ali'lerin, tüm şehit ve gazilerimizin izinden gidiyoruz. Onların aziz hatırasını yaşatarak ve vatanımızın her karış toprağının kıymetini bilerek, milli bilinci yüksek nesiller yetiştirmek için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Halisdemir Hasan Uslu 15 Temmuz Demokrasi Güncel Rektör

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

title