Haberler

Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı

Güncelleme:

Türkiye'de bulunan Pakistanlı bir şahıs, evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı. Görüntüler sosyal medyada infial yaratırken, Pakistanlı şahıs kendisine yönelik tepkilere "Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400 bin dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı" yanıtını verdi.

Son dönemde yapılan paylaşımlar nedeniyle tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayımlanan bir video daha deyim yerindeyse infial yarattı.

GİZLİCE KAYDA ALIP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Türkiye'de bulunan Pakistanlı bir şahıs, evinde dans eden genç kadını gizlice cep telefonuyla kayda alıp TikTok'taki hesabında paylaştı.

Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı

KENDİSİNE YÖNELİK TEPKİLERE SKANDAL YANIT

Yayınladığı görüntülerle sosyal medyada infial yaratan Pakistanlı şahsa tepkiler kısa sürede büyürken, kendisine yönelik tepkilere de skandal bir yanıt verdiği görüldü.

Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı

"400 BİN DOLARLIK YATIRIM KARŞILIĞINDA TÜRK VATANDAŞLIĞINI ALDIM"

Şahıs, TikTok'taki videonun altına "Sen de geri döneceksin" yorumu yapan kullanıcıya "Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400 bin dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı" cevabı verdi. Olay kısa sürede büyük infial yaratırken, resmi makamlardan konuya ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (64)

pakize Can:

Mültecilere karşı sert tedbirler alınmazsa iç savaş kaçınılmaz olacak

1997
67
yanıtYanıtla
Selçuk Gedik:

Mülteci değil sen ben gibi olmuş. (!)

yanıt365
yanıt588
Ali Hamza:

Milletin namusu sokağa düştü, kanımla aldığımız ülkem parayla satıldı. Hey Abdülhamit! Filistinden bir karış toprak vermemiştin o toprak kanımızla alındı diye...Şimdi ülkene bak...

1077
53
yanıtYanıtla
BOZKURT:

Erbakan hocayı dinleseydiniz bu hale düşmezdiniz, kendiniz ettiniz, kendiniz buldunuz bunlar daha iyi günleriniz.

yanıt486
yanıt59
BOZKURT:

Cumalylmz yilmaz: Bak canım kardeşim NECMETTİN ERBAKAN malum kişinin ne olduğunu, kimlere hizmet ettiğini sonradan anladı ama iş işten geçti, hoca muhalefeti ve milleti uyardı dinletemedi anlıyor musun...?

yanıt222
yanıt41
Ufuk:

GENEL SEÇİMDE OY VEREN AHLAKSIZ EMEKLİLERİMİZ UTANIRLAR MI? SANMAM

686
76
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Hükümetin suçu ne ki? Bu tür rüşvetle işi görüdüren her zaman var chp gelse de olacak. devletin memuru kendi içimizden birileri.

yanıt59
yanıt326
Muhammed Dursun:

Ulan en sevmediğim cümlelerden biri ''CHP gelse ne böyle olacak'' ne biliyorsunuz abi??

yanıt26
yanıt7
Engin Çalık:

alın alın daha nerde Afgan var Pakistanlı var Iraklı Suriyeli Ukraynalı Rus İranlı Arap falan kim varsa alın daha ulkeye

579
21
yanıtYanıtla
Zübükzade:

Yaparsa malum parti yapar dediler yaptı ülkenin her tarafını mülteci , göçmen , kaçak , sığınmacı adına ne derseniz deyin bunlarla doldurdular ve inatla geri göndermeyeceğiz diyorlar

yanıt203
yanıt13
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title