Haberler

ÖSYM Başkanı Karabük Üniversitesi'ni ziyaret etti

Güncelleme:

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ı ziyaret etti. Ziyarette, üniversitenin akademik yapısı, araştırma ve projeler ile ÖSYM sınavlarının verimliliğine yönelik çalışmalar ele alındı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Kırışık, ÖSYM Başkanı Ersoy, Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek, Prof. Dr. Ahmet Kesgin ve Dr. Öğretim Üyesi Cengiz Ceylan'ı ağırladı.

Ziyarette, KBÜ'nün akademik yapısı, yürütülen araştırma ve projeler ile ÖSYM sınavlarının verimliliğine yönelik çalışmalar ele alınarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

Kırışık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2-3 Mart'ta Karabük'te yapılan Sosyalfest programı hakkında bilgi verdi.

Ersoy da misafirperverliği için Kırışık'a teşekkür ederek, Sosyalfest gibi kapsamlı bir organizasyonun başarıyla gerçekleştirilmesini takdir ettiklerini belirtti.

ÖSYM tarafından yapılması planlanan e-sınav sisteminin, KBÜ'de uygulanabilmesi için Yabancı Diller Yüksekokulu'nda incelemede bulunan Ersoy, KBÜ Demir Çelik Kampüsünü de gezdi.

Ziyarete, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Polat da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Bayram Ali Ersoy Fatih Kırışık Ali Ersoy Karabük Rektör Ösym Eğitim Güncel Haberler

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title