Haberler

Niksar'da jeotermal enerji kaynaklı seracılık için toplantı düzenlendi

Güncelleme:

Niksar ilçesinde jeotermal enerji kaynaklı seracılığın geliştirilmesi için toplantı düzenlendi. Toplantıda, jeotermal seracılığın ilçenin iklim koşullarında oluşturacağı gelir farkı, avantajları ve ilçe ekonomisine sağlayacağı katkılar hakkında bilgi verildi.

Niksar ilçesinde "jeotermal enerji kaynaklı seracılığın geliştirilmesi" için toplantı düzenlendi.

Hiksar Kaymakamlığı, Niksar Belediye Başkanlığı ve Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı himayelerinde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Namık Özdüzgün, jeotermal kaynaklı seracılık hakkında sunum yaparak, jeotermal seracılığın ilçenin iklim koşullarında oluşturacağı gelir farkı, avantajları ve ilçe ekonomisine sağlayacağı katkılar hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Ekrem Çeçen, burada yaptığı konuşmada, ilçedeki mevcut doğal kaynakların verimli bir şekilde kullanılıp ülke ekonomisine katkı sağlaması için jeotermal enerji kaynaklı seracılığın yaygınlaştırılması gerektiğini, yasal süreçleri kurumlar ile eşgüdüm içerisinde takip edeceklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı da jeotermal enerji kaynaklı seracılığın geliştirilmesi için yasal süreçlerin oluşturulduktan sonra kooperatif veya ihtiyaç duyulan birlikteliğin sağlanması için çalışma yapılacağını belirtti.

Programa, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Ülker, Serenli Belediye Başkanı Nurettin Keleş ile iş insanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ekonomi Güncel Enerji Niksar

Fitch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum: 2024'te bunu yapan tek ülkeyiz

Fıtch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi: Dört yıl daha devam etme gücü kalmamıştır

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu

Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu! İşte o isimler

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası: Milyonlarca dolarlık alacağımı sildirtti

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title