Haberler

Muhtardan, Başkan Ergün'e Karla Mücadele Teşekkürü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde, vatandaşların hayatının olumsuz etkilenmemesi için büyük çaba gösteriyor.

Akhisar'da Göcek ve Sarnıç grup yolunda da bir çalışma gerçekleştiren karla mücadele ekipleri, mevcut güzergâhın ulaşıma açık kalmasını sağladı. Ekiplerin özverili çalışması nedeniyle memnuniyetini paylaşan Göcek Mahalle Muhtarı Erol Kayan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Yurt genelinde etkili olan kar yağışının Manisa'da hayatı olumsuz etkilememesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri, il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Akhisar'da Göcek ve Sarnıç grup yolunda da özverili bir çalışma gerçekleştiren karla mücadele ekipleri, mevcut güzergâhın ulaşıma açık kalmasını sağladı. Vatandaşların bir mağduriyet yaşamaması için özveriyle mücadele eden ekiplerin çalışması Göcek Mahalle Muhtarı Erol Kayan tarafından da takdirle karşılandı. Mahalle Muhtarı Kayan, gerçekleştirilen çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Göcek

Aksaray-Ankara karayolunda yolcu otobüsü devrildi! 6 kişi öldü, 20 yaralı var

Aksaray-Ankara karayolunda yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

7 bin liranın üzerindeki tahsilat ve ödemeler için banka zorunluluğu getirildi

7 bin TL üzerindeki ödemelerde zorunlu hale getirildi

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

title