Haberler

Motosiklet Hafif Ticari Araca Çarptı: 2 Yaralı

MUĞLA'nın Ortaca ilçesinde, seyir halindeki hafif ticari araca arkadan çarpan motosikletteki kasksız 2 kişi ağır yaralandı.

MUĞLA'nın Ortaca ilçesinde, seyir halindeki hafif ticari araca arkadan çarpan motosikletteki kasksız 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, Ortaca-Dalyan Karayolu üzerindeki Okçular Mahallesi'nde meydana geldi. Dalyan'dan Ortaca yöne giden İbrahim Can Taş'ın (19) kullandığı 48 RU 553 plakalı motosiklet, Hüseyin Üstündağ (40) yönetimindeki 48 RL 228 plakalı ticari araca arkadan çarptı. Kask takmadığı belirlenen motosiklet sürücüsü İbrahim Can Taş ile arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı Mehmet Emin Arslan (30) yaralandı. Yaralanan iki arkadaşa, ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil servis ekibi tarafından olay yerinde yapıldı. Motosiklet sürücüsü Taş, Ortaca Özel Yücelen Hastanesi, diğer yaralı Arslan ise Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Durumu ağır olan yaralılardan Arslan, daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi devam eden her iki yaralının da hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Emin Arslan İbrahim Can Okçular Ortaca Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü?
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title