Haberler

Milletvekili Uzer'den İlköğretim Haftası Mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Uzer, mesajında, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Uzun bir tatilin ardından 17 Eylül 2018 Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını kaydeden Uzer, şunları aktardı:

"İnanıyorum ki yeni eğitim-öğretim yılında da çocuklarımız ve gençlerimiz, yine kendilerine, vatanımıza ve milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlanacaklardır. Biz de üzerimize düşenin en iyisini yaparak çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilme gayreti içerisinde olacağız. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmeleri için olan gayretimiz artarak devam edecektir."

Uzer, "Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini diliyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ahmet Uzer Gaziantep Ak Parti

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title