Haberler

MHP'li Kaya: 'Başkanlığa Hayır' Programı İçin Sivas'ta Salon Bulamadık

MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, 'Ülkücü Tavır Başkanlığa Hayır' programı için Ülkü Ocakları'nın eski 10 genel başkanı ile birlikte Sivas'a geldiklerini, ancak salon bulamadıklarını söyledi.

MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, 'Ülkücü Tavır Başkanlığa Hayır' programı için Ülkü Ocakları'nın eski 10 genel başkanı ile birlikte Sivas'a geldiklerini, ancak salon bulamadıklarını söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, Ülkü Ocakları'nın eski 10 genel başkanı ile 'Ülkücü Tavır, Başkanlığa Hayır' programı için öğle saatlerinde Sivas'a geldi. MHP Eski Sivas İl Başkanı Ragıp Özkan ile birlikte kenti gezen grup, Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi önünde fotoğraf çektirdi. Daha sonra Sivas programlarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Atilla Kaya, yarın yapmayı düşündükleri program için kentte salon bulamadıklarını söyledi. Kaya, şöyle konuştu:

"1980 sonrası Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapan 10 arkadaşımızla birlikte oluşturduğumuz 'Ülkücü Tavır Başkanlığa Hayır' adlı bir platformumuz var. Bu çerçevede bugün Sivas'tayız. Yarın burada programımız olacak. Ancak öncelikle şunu söylemek istiyorum. Burada organizasyonu yapan arkadaşlarımızın tutmuş oldukları salonlardan 6 tanesi, tuttuktan sonra baskılarla salon sahipleri tarafından iptal edildi. Arkadaşlarımız şu saate kadar hala yeni bir salon tutmak için uğraşıyorlar, gayret gösteriyorlar. Bütün engellemelere rağmen biz inşallah Sivas'ta vatandaşlarımızla buluşup neden 'hayır' dediğimizi, bu anayasa değişikliği paketinin ülkemiz için, milletimiz için hangi tehlikelerle, ne gibi risklerle dolu bir paket olduğunu anlatmak için inşallah yarın vatandaşlarımızla buluşacağız."

Daha önce program için Sivas Ticaret ve Sanayi Odası salonunun tutulduğunu belirten Kaya, "Bu salon daha sonra Ticaret Odası yönetimi tarafından iptal edildi. Anlaşma yapıldıktan bir saat sonra bizi arayarak, 'Kusura bakmayın, çok büyük baskılarla karşı karşıyayız' diyerek iptal etmek istediklerini söylüyorlar. Böyle baskıların olduğu diğer salon sahipleri tarafından da dile getiriliyor. Meydanda dolaşıyoruz. 'Evet' stantları var. Ama 'Hayır' propagandası yaptığınız zaman Türkiye'nin başka yerlerinde olduğu gibi polis tarafından gözaltına alınma riski var. Bu şartlar altında milletimizle kucaklaşıyoruz. İnsanlarımızla konuştuğumuz zaman, paketin içeriğini anlattığımız zaman olumlu tepkiler aldığımızı ifade edebilirim" diye konuştu.

- Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Bakmadan Geçme

İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title