Haberler

Melikgazi Belediyesi, Kahramanmaraş'ta ikinci yaşam alanını açacak

Güncelleme:

Melikgazi Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde depremden etkilenen afetzedeler için Diyanet Center Of Amerika ile ikinci bir yaşam alanı açacak. Açılacak olan yaşam alanı, 25 Temmuz'da hizmet vermeye başlayacak ve 88 konteynerden oluşacak. Konteynerlerde ihtiyaç duyulan tüm eşyalar bulunacak.

Melikgazi Belediyesi, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, afetzedelerin barınması amacıyla Diyanet Center Of Amerika ile yaptığı ikinci yaşam alanını açacak.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, depremlerin ardından belediye olarak hayırseverlerle yaptıkları çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Dulkadiroğlu ilçesinde 88 konteynerden oluşan yaşam alanının 25 Temmuz'da açılacağını aktaran Palancıoğlu, konteynerlerin buzdolabı, televizyon, klima, yatak, masa ve sandalyeleri başta olmak üzere çatalından bıçağına her türlü ihtiyacın sağlandığını kaydetti.

Karma Küçük Sanayi Sitesi'nde genel kurul

Kayseri Ticaret Odasının (KTO) iş yeri olmayan üyelerine yönelik kurduğu Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı.

KTO Konferans Salonu'ndaki genel kurulda yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurula tek liste ile giren KTO Başkanı Ömer Gülsoy, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Burada konuşan Gülsoy, slayt eşliğinde kooperatif üyelerine arsa hakkında bilgi verdi.

Gülsoy, Kocasinan ilçesi Buğdaylı Mahallesi'nde toplam 1 milyon 800 bin metrekareye sahip, şehir merkezine 14, havalimanına 7 kilometre uzaklıktaki arsanın yüzde 86,5 gibi büyük oranının kamuya ait olduğunu, arazinin imara açılması için 19 kurumun olurunun alındığını kaydetti.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler Mahallesi kentsel dönüşüm alanını ziyaret etti.

Bölgenin uzun süredir bekleyen imar uygulamaları çözümlerini yüzde 90'ın üzerinde tamamladıklarını belirten Çolakbayrakdar, imarla birlikte Uğurevler'e 3 yeni büyük park ile 17 metre genişliğinde yeni ulaşım aksını kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Sütdonduran Kampı tamamlandı

Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından düzenlenen 29. Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı tamamlandı.

Türkiye'den katılan dağcı ve doğa tutkunu sporcular, 2700 metre rakımlı Sütdonduran Yaylası'na çıktı.

Etkinlikte dağcılara hitap eden Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Bilal Özdoğan, kampın Erciyes'in ve Hacılar'ın tanıtımında büyük etkisi olduğunu belirtti.

Erciyes Dağı'nın zirvesine çıkmak için Sütdonduran Yaylası'nda buluşan sporcular, zirvede şehitler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu, dua etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

title