Haberler

Manisa'da Orman Yangınına Hızla Müdahale Ediliyor

Manisa'da Orman Yangınına Hızla Müdahale Ediliyor
Güncelleme:

Alaşehir'de çıkan maki yangını, rüzgarın etkisiyle genişleyerek ormana sıçradı. Yangına, hava ve karadan geniş çaplı müdahale sürmekte.

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde dün makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan sürüyor.

Alaşehir'in Serinyayla Mahallesi'ndeki ormanda dün saat 14.30 sıralarında maki yangını çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında alevler, rüzgarın da etkisiyle büyüyüp, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormana sıçradı. Alevlere ilk müdahale 15 dakika içinde yapıldı. Yangına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 6 uçak, 3 helikopter, 30 arazöz, 9 su ikmal, 5 dozer ve 8 yer ekibiyle müdahale edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Alaşehir itfaiye gruplarının yanı sıra çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. Havanın kararmasıyla helikopter ve uçakların çalışmasına ara verildi. Yerleşim yerlerinden uzak bir noktada devam eden yangına, günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan yeniden müdahale başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Alaşehir 3-sayfa Güncel Ormana Manisa Çevre Yaşam

ABD Başkanı Biden: İsrail, İran'ın petrol sahalarını vurmamalı

İran'da kesinlikle vurulmasını istemediği bir yer var

İki kadının kafasını kesip intihar eden şahıs, vahşeti önceden defterine çizmiş

Surlardaki vahşette kan donduran detaylar! Her şeyi önceden deftere çizmiş

Anne, surlardaki vahşete tanık olmuş! Kızının kesilen başının önünde çaresizce feryat etti

Kızının kesilen başının önünde çaresizce feryat etti

FETÖ ile mücadelenin baş kahramanı Mahmut Çorumlu'nun görevi değişti

FETÖ ile mücadelenin baş kahramanının görevi değişti

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title