Haberler

Kütahya'da Dolandırıcılıkla Tutuklanan Şüpheli Yalova'da Yakalandı

Kütahya'da Dolandırıcılıkla Tutuklanan Şüpheli Yalova'da Yakalandı
Güncelleme:

Kütahya'da kendisini emniyet çalışanı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli, dolandırdığı kişinin altınlarını teslim almasının ardından tutuklandı. Olayın detayları ortaya çıktı ve şüphelinin mal varlığı mağdura iade edildi.

Kütahya'da telefonla aradığı kişiyi, emniyet çalışanı olduğunu söyleyerek dolandırdığı belirlenen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, telefonla İ.Ü'ye ulaşan ve Emniyet Müdürlüğünde çalıştığını ifade eden bir kişi, çantasının daha önce kaybolduğunu, kuyumcudan altın takı alındığını ve bununla ilgili 5 kişiyi yakaladıklarını söyledi.

Dosyada İ.Ü'nün de isminin geçtiğini, bu nedenle evindeki altınlarla bulunan altınların karşılaştırılarak iade edileceğini söylemesi üzerine İ.Ü, aynı gün akşam üstü evine gelen şüpheliye altınlarını teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan İ.Ü, polise şikayetçi oldu.

Kamera kaydı incelemelerinde şüpheliyi tespit eden Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, zanlının bir taksiyle Kütahya'dan ayrıldığını belirledi.

Yalova'da yakalanarak Kütahya'ya getirilen olayın şüphelileri A.D. ile İ.D, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hakimliğe çıkarılan şüphelilerden A.D. tutuklandı, İ.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelinin sırt çantasından çıkan 4 bilezik, 1 altın kelepçe bilezik, 1 cumhuriyet altını, 1 gremse altın, 4 yarım altın, 8 çeyrek altın, 1 altın tuğra kolye, 2 altın alyans yüzük, 290 avro ile 10 dolar olayın mağduru İ.Ü'ye teslim edildi.

Kaynak: AA / Ramazan Doğan - Güncel

Dolandırıcılık Güvenlik 3-sayfa Güncel Yalova Hukuk Suç

3 bölgemizi sallayan deprem! Şiddetli sarsıntı birçok ilde hissedildi

3 bölgemizi sallayan deprem! Vatandaşlar sokağa akın etti

Depreme çalışırken yakalandılar! 'Koşma' dese de dinletemedi

Depreme çalışırken yakalandılar

5.9'luk deprem sonrası Naci Görür'den ilk açıklama

5.9'luk deprem sonrası Naci Görür'den ilk sözler

Depreme canlı yayında yayında yakalanan sunucuların panik anları

Depreme canlı yayında yakalandılar

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title