Haberler

Kozluk MYO Kütüphanesi Açıldı

Güncelleme:

Kozluk MYO Kütüphanesi Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş'un katılımıyla Batman Üniversitesi Kozluk Kampüsü'nde düzenlenen törenle açıldı.

Kütüphane açılış töreninde konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş,"55. Kütüphane Haftası'nda Kozluk MYO Kütüphanesini öğrencilerimizin hizmetine açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kozluk MYO'muzun çok önemli bir eksiğini giderdik, öğrencilerimizin isteklerini bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz." dedi.

Açılışın ardından öğrencilerin sorunlarını dinleyen ve çözümleri için talimat veren Rektörümüz Durmuş, Kozluk MYO'nun canlanması için Kozluk halkına çok büyük bir görev düştüğünü belirterek, öğrencilere sahip çıkmaları ve hoşgörülü davranmaları gerektiğini ifade etti.

Batman Valisi Hulusi Şahin'in de katıldığı öğrencilerle yapılan toplantıda Rektörümüz Durmuş, öğrencilerin talepleri doğrultusunda gezi, fotoğrafçılık ve halkoyunları topluluklarının kurulması için talimat verdi.

Toplantıda öğrencilerin sorunlarını dinleyen Vali Şahin toplulukların ihtiyaç duyduğu malzemelerinde eldeki imkanlar ölçüsünde karşılanacağını söyleyerek, kütüphanenin öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kütüphane Haftası Kozluk Batman Aydın

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title