Haberler

Kozan'da Doğalgaz İçin İlk Kazma Vuruldu

Adana’nın Kozan ilçesinin doğalgaza kavuşması için ilk kazma vuruldu.

Adana'nın Kozan ilçesinin doğalgaza kavuşması için ilk kazma vuruldu.

İlçe Belediyesi ile bir doğalgaz firması tarafından yapılan protokol kapsamında, doğalgaz boru döşeme çalışmaları Tufanpaşa Mahallesi'nde yer alan Hasan Basri Demirci Bulvarından başlatıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan'a doğalgaz kazandırma çalışmalarının meyvesini vermeye başladığını söyledi. Başkan Öztürk, "Halkımıza ne söz verdiysek hepsini etap etap yapmaktayız ve yapacağız. Belediye Meclisinde de AK Partili ve MHP'li meclis üyesi arkadaşlarımızın bize vermiş olduğu yetki ile geçtiğimiz yıl doğalgaz şirketiyle protokolü yapmıştık. Dün itibarıyla doğal gaz firmasının vermiş olduğu taşeron firma Kozanımız'a gelerek ilk olarak Hasan Demirci Bulvarı'ndan doğalgaz boru hattı döşeme çalışmasına başladılar" dedi.

Çalışmanın üç etap halinde gerçekleşeceğini belirten Başkan Öztürk, "Çalışmanın birinci etabında dokuzuncu aya kadar 22 kilometrelik bir alana borular döşenip aboneler kayıt olacak ve 22 kilometrelik bir alan bu işten ilk olarak nasibini alacak. Diğer 2 etap ise iki yıl içerisinde tamamlanacak. Üç sene içerisinde Kozan inşallah Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi muasır medeniyete ulaşacak ve Kozan'da bundan nasibini alacak bilhassa hanım kardeşlerimiz de yemek yaparken 'tüp bitti' demeyecek. Biz de bunun gayreti içerisindeyiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Basri Musa Öztürk Kozan Politika Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title