Haberler

KORKUTLAR TABURU, ŞIRNAK'TA PETROL ARAMA ÇALIŞMALARININ EMNİYETİ İÇİN YOLA ÇIKTI

Güncelleme:

OSMANİYE'deki, Korkutlar Jandarma Özel Harekat Taburu, Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde, petrol arama çalışmalarının emniyet tedbirlerini sağlamak amacıyla, Mehter Marşı ile yola çıktı.

OSMANİYE'deki, Korkutlar Jandarma Özel Harekat Taburu, Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde, petrol arama çalışmalarının emniyet tedbirlerini sağlamak amacıyla, Mehter Marşı ile yola çıktı.

Korkutlar Jandarma Özel Harekat Taburu için Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde petrol arama çalışmalarının emniyet tedbirlerini sağlamak amacıyla yola çıkmadan önce tören düzenlendi. Törene, Vali Erdinç Yılmaz, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, 12'nci Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Komando Albay Turgut Muhammet Çalışkanlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak ile protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve komandoların aileleri katıldı. Saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşı ve komando andının okunmasının ardından Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı, konser verdi.

'AMANOSLARI TERÖRDEN TAMAMEN TEMİZLEDİK'

Programda konuşan Albay Can Altundarak, jandarma teşkilatı olarak kuruluştan bugüne kadar terörle mücadele ve asayiş temini için verilen her görevi canları pahasına yerine getirdiklerini belirtti. Bu mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirten Altundarak, 22 Mayıs 2022'de cennet Amanoslarımıza kirli ayaklarıyla basan son iki haini de etkisiz hale getirerek bölgemizi terörden tamamen temizledik. Her türlü afete, özellikle 6 Şubat 2023 tarihinde ilimizi de etkileyen asrın felaketinde kısa sürede reaksiyon göstererek milletimizin yaralarının sarılmasında topyekun katkı sağladık. Şimdi de şanlı tarihimizin altın sayfalarına bir destan yazmak için kutlu bir yola çıkıyoruz. Kahramanlarımızı yıllardır uğrunda nice şehitler ve gaziler verilen Şırnak Gabar Dağı bölgesine ülkemiz için son derece kritik ve ekonomik değere sahip olan petrol arama çalışmalarının emniyet tedbirlerinin sağlanması maksadıyla dualarla, kurbanlarla ve bir bayram havasında uğurluyoruz dedi.

Vali Erdinç Yılmaz ise Korkutlar Taburu'nu önemli göreve uğurlamanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, Allah ayaklarınıza taş değdirmesin. Vatan görevinde her zaman başarıya imza atmış, göğsümüzü kabartmış, 'Korkutlar'la gurur duyuyoruz. Allah onları yetiştiren anne babadan razı olsun. Bu kutlu görevi de başarıyla yapacaklarına inanıyoruz diye konuştu.

Törenin ardından Korkutlar Jandarma Özel Harekat Taburu, Şırnak'a uğurlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gabar Dağı Jandarma Şırnak Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

title