Haberler

Konya'da Yeni Kapalı Tenis Kortu Açıldı

Güncelleme:

Konya'da Karatay Belediyesi tarafından yapılan kapalı tenis kortu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kort, modern ve işlevsel bir spor merkezi olarak hizmet verecek.

Konya'da, Karatay Belediyesi'nce yapımı tamamlanan kapalı tenis kortu, düzenlenen törenle açıldı.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ulubatlıhasan Mahallesi'ndeki programda yaptığı konuşmada, sporun altyapısını herkesin erişimine sunmanın öncelikleri olduğunu söyledi.

İnsanların, sağlık ve sıhhatle yaşamına devam etmesi için hareketliliğin önemine dikkati çeken Özkan, şöyle konuştu:

"İnsanlarımıza hareketli yaşam için imkanlar sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu imkanlar, insanlarımızın arasındaki dayanışmayı, motivasyonu ve iletişimi artırıyor. Sportif aktivitelerin yaygınlaştırılmasıyla, aynı zamanda şehirdeki kültürel değerlerin muhafazası sağlanarak, gelecek nesillere aktarılması da sağlanıyor."

"Standartların üzerinde, kendi standartlarımızla hizmet üretiyoruz"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da ilçelerle birlikte, şehre eserler kazandırmaya devam ettiklerini kaydetti.

Kentte bu ölçekteki bir tenis kortunun eksikliğini de giderdiklerini ifade eden Altay, " Tenis, vücudu çok çalıştıran ve gençlerin fiziksel gelişimine çok katkı sunan sporlardan bir tanesi. Başta spor olmak üzere her aşamada standartların üzerinde, kendi standartlarımızla hizmet üretiyoruz." diye konuştu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise kente modern, işlevsel ve kaliteli mekanlar kazandırmaya devam ettiklerini, kapalı tenis kortunun da buna örnek olarak yeni nesil spor merkezlerinden biri olduğunu vurguladı.

Programda, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Hakan Özer ve Mehmet Baykan ile AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da konuşma yaptı.

Tören, dua edilmesinin ardından kurdele kesilmesiyle tamamlandı.

2 bin 916 metrekare alana yapılan üç tenis kortunun bulunduğu tesiste, soyunma ve dinlenme odaları, kafeterya, teras ve otopark bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Karatay Belediyesi Karatay Güncel Tenis Konya Tören Spor

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

Bolu Dağı Tüneli, Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı

Sürücülerin çilesi sona erdi! Planlanan tarihten önce açıldı

Şırnak'ta beyaz torosa JİTEM amblemi yapıştıran uzman çavuş açığa alındı

Beyaz torosa yapıştırdığı amblem ilçeyi karıştırdı! Uzman çavuş açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title