Haberler

Kocaeli Birlikspor Hazırlık Maçında Geel FC'yı 4-3 Yendi

Güncelleme:

Antalya'da devre arası hazırlıklarını sürdüren Kocaeli'nin 2'nci Lig'deki temsilcisi Kocaeli Birlikspor, hazırlık maçı oynadığı Belçika temsilcisi Geel FC'yi 4-3 yendi.

İkinci etap kamp çalışmalarında hazırlık maçı serisini sürdüren Kocaeli Birlikspor, Antalya'da ilk hazırlık maçında Konya Selçukluspor'a 1-0 yenilirken Sakaryaspor'u da 1-0 yenmişti.

Sakaryaspor maçının ardından dün Belçika 2'nci Lig takımlarından Geel FC. ile karşılaşan Kocaeli Birlikspor, üçüncü hazırlık maçından da maçtan 4-3 galibiyetle ayrıldı. Baskı ve prese dayalı oyun sergileyen Kocaeli Birliskporlu futbolcuların kazanma hırsı, teknik direktör İbrahim Ertekin'i memnun etti.

Belçika temsilcisi Geel FC karşısında golleri Erhan Şentürk,Gökhan Meral ve kampta denenen İsviçre asıllı 22 yaşındaki Richard Yarsuvat kaydetti. Yarın da Alman temsilcisi Werder Bremen ile saat 18.00 de karşılaşacak yeşil- siyahlılar 10 Ocak'ta Antalya'daki kampını tamamlayacak.

Bir günlük iznin ardından futbolcular, 12 Ocak Pazartesi günü Yarımca Brunga tesislerinde saat 14.00'de toplanacak. Yeşil siyahlılar, saat 15.00'de ise ilk idmanını gerçekleştirecek. -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Belçika Antalya Konya Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title