Haberler

Kocaali'de Fındık Bahçelerine Ulaşım İçin Yol Çalışması Başlatıldı

Güncelleme:

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde fındık sezonun yaklaşmasıyla bahçelere rahat ulaşım sağlanabilmesi için yollarda çalışma başlatıldı. Aktaş Mahallesi'ndeki fındık bahçelerine ulaşım sağlanan yollara belediye tarafından altyapı desteği sağlanıyor. Yolun beton masrafları ise mahalle sakinlerince karşılanıyor. Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü, çalışma yürütülen Aktaş Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı Murat Berk'ten çalışmalara ilişkin bilgi alan Yüzücü, yapılan çalışmanın diğer mahallelere de örnek teşkil edebileceğini belirterek, belediye olarak bu tür projelere destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Berk ise kendilerine destek olan Yüzücü, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde fındık sezonun yaklaşmasıyla bahçelere rahat ulaşım sağlanabilmesi için yollarda çalışma başlatıldı.

Aktaş Mahallesi'ndeki fındık bahçelerine ulaşım sağlanan yollara belediye tarafından altyapı desteği sağlanıyor. Yolun beton masrafları ise mahalle sakinlerince karşılanıyor.

Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü, çalışma yürütülen Aktaş Mahallesi'ni ziyaret etti.

Mahalle muhtarı Murat Berk'ten çalışmalara ilişkin bilgi alan Yüzücü, yapılan çalışmanın diğer mahallelere de örnek teşkil edebileceğini belirterek, belediye olarak bu tür projelere destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Berk ise kendilerine destek olan Yüzücü, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Turan Yüzücü Murat Berk Belediye Kocaali Sakarya Ekonomi Güncel Çevre Tarım

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title