Haberler

Kırklareli'nde Dünya Çevre Günü kutlandı

Güncelleme:

Kırklareli'nde düzenlenen çelenk töreniyle Dünya Çevre Günü kutlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Ersoy Canbek, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu ve Kırklareli'nin çevre temizliği konusunda duyarlı bir kent olduğunu vurguladı.

Kırklareli'nde " Dünya Çevre Günü" dolayısıyla çelenk töreni düzenlendi.

Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Ersoy Canbek, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Canbek, Kırklareli'nin hava ve çevre temizliği konusunda duyarlı bir kent olduğunu söyledi.

Sıfır atık projesinin dünya genelinde model haline geldiğini ifade eden Canbek, 2018 yılında başlayan projede Kırklareli'nde geri dönüşüm oranının yüzde 10'dan yüzde 34'lere yükseldiğini belirtti.

Çevre, doğa ve dünyanın atalardan miras değil, çocuklardan emanet olduğunu dile getiren Canbek, herkesin bu konuda hassas olması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İklim Değişikliği Dünya Çevre Günü Kırklareli Güncel Yaşam Dünya

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title