Haberler

Kılıçdaroğlu bu fotoğrafı ABD'den paylaştı: İktidara gelir gelmez yasağı kaldıracağız

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ABD ziyareti kapsamında Dünya Bankası yöneticileri ve dijital sektör paydaşları ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde ilk iş olarak PayPal yasağını kaldıracaklarını ve Web 3.0 platformlarını yaygınlaştıracaklarını ifade etti. Çevrimiçi satış işlemlerinde sıkça kullanılan uluslararası ödeme sistemi olan Paypal'ın Türkiye'deki faaliyetleri lisans başvurusunun reddi gerekçesiyle 2016'da durdurulmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ziyareti kapsamında yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Dünya Bankası yöneticileri ve dijital sektör paydaşları ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, BDDK tarafından lisans başvurusunun reddi gerekçesiyle Türkiye'deki faaliyetleri 2016'da durdurulan PayPal hakkında bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Uluslararası dijital ödeme sistemleri, Dünya Bankası yöneticileri ve dijital sektör paydaşları ile buluştum. Türkiye'de girişimci gençler PayPal vb. kanallar sayesinde her yıl ciddi gelir elde ediyordu. Türkiye'nin her şehrinden tüm dünyaya katma değeri yüksek ürünler gidiyordu.

Kılıçdaroğlu, iktidara gelir gelmez yapacağı icraatı paylaştı: PayPal yasağını kaldıracağım

"İKTİDARA GELİR GELMEZ PAYPAL YASAĞINI KALDIRACAĞIZ"

Ne yaptılar? Yasakladılar. Sektörlere danışmadan yaptıkları işlerin bedeli çok yüksek oluyor. 6 yılda Türkiye en az 10 milyar dolar kaybetti. Girişimci gençlerimizi örseliyorlar. İktidara gelir gelmez PayPal yasağını kaldıracağız ve Web 3.0 platformlarını yaygınlaştıracağız.

"ÜLKEMİZİN EN PARLAK ZİHİNLERİ İLE YAPACAĞIZ BUNU"

Girişimci ekosistemleri ana paydaşımız olacak. Türkiye'deki ekonomik, bilimsel ve siyasal fetret dönemini bitireceğiz. Girişimcilerimizin, gençlerimizin özgürce var olacakları bir ülke çok yakın. Dünyanın ve ülkemizin en parlak zihinleri ile yapacağız bunu."

Kılıçdaroğlu, iktidara gelir gelmez yapacağı icraatı paylaştı: PayPal yasağını kaldıracağım

2016'DA TÜRKİYE FAALİYETLERİ DURDURULMUŞTU

Her türlü çevrimiçi uluslararası satış işleminde sıkça kullanılan uluslararası ödeme sistemleri şirketi PayPal, kullanıcıları yüksek para transferi bedeli ödemekten kurtardığı için sıkça tercih ediliyor. Şirket, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) lisans başvurusunun reddi gerekçesiyle Türkiye'deki faaliyetlerini 2016'da durdurmuştu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Togo Cumhuriyeti Türkiye

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500

Yorumlar (22)

apolat:

yav bırak ödeme sistemi hakkında görüşmüşmüş.. sen icazetini aldın mı, ağaların ne istedi senden ondan haber ver?

79
29
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

İlk mesaj yayınlanmamış. Paypal yasaklanmadı. Bay kemal yanlış bilgi veriyor yine. Paypaldan, Türkiye de temsilci bulundurulması istendi ve sunucularını buraya taşıması istendi. Paypal bunu kabul etmedi ve Türkiye deki faaliyetlerini durdurma kararı aldı :)

84
7
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Ayrıca paypalın nasıl çalıştığı hakkında ve web 3.0 ında nasıl çalıştığı hakkında gram bilgisi yoktur bu bay kemalin eminim. Yanında birileri yazıyor işte :)

77
7
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

en azından her konuşmasında prompter kullanmıyor

yanıt1
yanıt2
Serkan Bayındır:

Sen bu kafayla zor iktidara gelirsin.. inan yerinde sessiz sedasız oturup ağzını hiç açmasan daha çok oy toplarsın

48
6
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

ders alıyor.

44
5
yanıtYanıtla
Dogukann:

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı, Sezgin Tanrıkulu'nun İçişleri Bakanı, Pervin Buldan'ın Milli Savunma Bakanı, Selahaddin Demirtaş'ın Dışişleri Bakanı olduğunu farz edelim. Böyle bir durumda sadece bir ay içinde Türkiye Cumhuriyeti diye bir şey kalır mı merak ediyorum.

38
8
yanıtYanıtla
Hüseyin Kaan:

peki diğer ittifak arkadaşlarına sordunuz mu ? çünkü ustanın çok olduğu yerde bir çivi bile çakılamaz

39
3
yanıtYanıtla
Nazmi:

Bu adamın soylediklerine inanan sözde aydın kesime hayret ediyorum. Para babalari ile gorustum , icazet icin gittim, ortadan kayboldum 8 saat newyorkta birileriyle gorustum demiyor da turkevin videosunu cekmeye gittim diyor. .

36
4
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

iktidara gelince diyorsunuz vaadlerinizde iyi güzel hoş ama unutulan bir şey var sanki iktidara gelmeniz kesinmiş gibi konuşuyorsunuz artık bu saatten sonra hiç bir kimse için atı alıp üsküdarı geçmek kolay değil iktidar için icazeti amerika değil bu millet verecek

23
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title