Haberler

Kayseri'de Motosiklet Hırsızı Yakalandı

Kayseri'de Motosiklet Hırsızı Yakalandı
Güncelleme:

Kayseri'de motosiklet hırsızlığı yapan T.A. (30) polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı. Ayrıca, bisiklet hırsızlığı yaptığı belirtilen İ.İ. de tutuklandı.

KAYSERİ'de, motosiklet hırsızlığı yaptığı belirlenen T.A. (30), polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Kocasinan Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, motosiklet hırsızlığı yapan kişi ya da kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda güvenlik kameraları incelenerek şüphelinin T.A. olduğu tespit edildi. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda T.A. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.A., tutuklanarak cezaevine konuldu. Öte yandan, polis ekiplerinin bisiklet hırsızlığı yaptığı iddiasıyla bir başka operasyonda gözaltına aldığı İ.İ. hakkında ise kesinleşmiş 5 yıl 4 ay hapis cezası olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından İ.İ. tutuklanarak cezaevine götürüldü. Her iki olayda da çalınan motosiklet ve bisikletlerin ise sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

Haber: Samed Aydın SUN - Kamera: KAYSERİ,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Hırsızlık Güvenlik Kayseri 3-sayfa Güncel Polis Suç

Bizim Çocuklar'dan İzlanda deplasmanında tarihi geri dönüş

Bizim Çocuklar'dan tarihi geri dönüş

Kabine sonrası dikkat çeken sözler: Ekran ekran dolaşıp sağa sola sataşıyorlar

"Ekran ekran dolaşıp sağa sola sataşıyorlar"

Bakan Tunç'tan Sur canisinin katlettiği İkbal Uzuner ile ilgili önemli açıklama

Sur canisinin katlettiği İkbal Uzuner ile ilgili gerçek ortaya çıktı

AK Parti, 'Öldüren kadar ölen de suçlu' diyen meclis üyesi için harekete geçti

AK Parti skandal sözlerin ardından harekete geçti

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title