Haberler

Kayık dolusu balık tutan Trakyalının coşkusu

Güncelleme:

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Türkiye Yunanistan sınırında akan Meriç Nehri'nde kurdukları ağlara takılan dev yayın balıkları gören balıkçıların yaşadıkları şaşkınlık anlarını cep telefonuna kaydettiler.

Kayık dolusu balık tutan Trakyalının coşkusu

EDİRNE - Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Türkiye Yunanistan sınırında akan Meriç Nehri'nde kurdukları ağlara takılan dev yayın balıkları gören balıkçıların yaşadıkları şaşkınlık anlarını cep telefonuna kaydettiler.

Meriç Nehri'nin Uzunköprü Gemici köyü yakınlarında attıkları ağlara dev yayın balıkları takılan dev yayın balıkları karşısında şaşkınlık yaşarken aralarında geçen konuşmada Trakya aksanı ile şaşkınlıklarını anlattılar.

"Timsahımsın be mübarek çok balık var be bu agda breh breh, elal olsun be aslanım bu ne büle, bir kayık balık be yer nede içeriz"

Yayın balıklarını tekneye koyarken adeta güreşen balıkçılar, balıkçılar o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti ve arkadaşları ile paylaştılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meriç Nehri Yunanistan Uzunköprü Uzunköprü Türkiye Edirne Meriç

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title